Елтън Джон никога няма да облече Dolce&Gabbana

16 март 2015 | 14:00
видяна 2834
коментари 8

Британският певец Елтън Джон призова за бойкот на облеклата с марката Dolce & Gabbana, като отговор на единия от италианските дизайнери, който определи като "синтетични" децата, заченати чрез оплождане "ин витро".

Елтън Джон, който отглежда две малки деца, родени от сурогатна майка, със съпруга си Дейвид Фърниш, осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче. "Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични"?", написа музикантът в социалната мрежа Instagram.

"Срам за вас, които сочите с малките си морализаторски пръсти "ин витро" оплождането, което позволи на легиони от хора, изпълнени с любов, както хетеро, така и хомосексуални, да реализират мечтата си да имат деца", продължи Джон.

"Вашето архаично мислене е напълно остаряло като колекциите ви. Никога повече няма да нося  Dolce & Gabbana #BoycottDolceGabbana", призова певецът.

Елтън Джон реагира на интервю на Доменико Долче, който е активен католик, в "гей" двойка от много години с деловия си партньор Стефано Габана.

Четете още: Сър Елтън Джон се омъжи

"Раждаш се от баща и майка (...). Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, от сперма, избрана по каталог", заяви италианският дизайнер пред италианското списание за мода Panorama.

Британският певец се ожени официално през декември за дългогодишния си партньор Дейвид Фърниш в присъствието на сина им Закари (4 г.) и Елая (2 г.).АФП

Още по темата

Коментари

8 До 7
  17 март 2015 | 11:32 отговор
 

Каква сметка да правим? А и само да отбележа, че не всички искат деца, затова хората са различни!

 
7
  17 март 2015 | 10:50 отговор
 

Няма по-хубаво нещо от това да имаш рожба... Правете си сметката

 
6 нтфж
  17 март 2015 | 00:42 отговор
 

В статията не е отбелязано, че Елтън казва, че в света има ин витро бебета не само при хомо двойките, има хетеро двойки, които прибягват до ин витро, защото репродуктивните проблеми са станали много често явление, с изключение при мангалите, африканците, арабите, индийците и китайците.....Така, че Елтън е прав, че никой няма право да обижда децата родени ин витро, те са нормални човешки същества и заслужават обич и уважение.

 
5 гошо
  16 март 2015 | 23:12 отговор
 

Ебахти и педерастите проклети!

 
4 Поразена
  16 март 2015 | 23:00 отговор
 

Този, който е писал коментар 2, явно има някакви умствени затруднения. По-неясно нещо не съм чела. По въпроса за статията мога само да възкликна: "Аман от съдници!"...

 
3 ,
  16 март 2015 | 16:58 отговор
 

явно номер 2 не знае какво значи сурогатна майка и какво стои зад това понятие. А този коментар дори и не го разбрах,какво беше за дали е момиче или момче. Сурогатната майка по начало дори и на гей двойка може да не притежава никаква генетична свързаност с бебето. те могат да и дадат яйцеклетка на друга жена, която тя само да износи. А при хетеосексуални двойки сурогатната майка на 100% няма нищо общо с бебето. то не е нейно дете по гени, днк и всичко,което едно дете споделя с родителите си. оплождането ин витро просто е оплождане извън тялото на жената, поради здравословни или други пречки да се осъществи вътре. тези бебета не се различават по абсолютно никакъв начин от останалите и такива изказвания са обидни, невежи, смешни и .....нямам думи даже.

 
2
  16 март 2015 | 14:29 отговор
 

хм... така повърхностно поднесена тази информация доста заблуждава... защото обикновените хора не знаят и няма как да си дадат сметка за това, какво се случва, ако ин витро бебето на една гей двойка се окаже момиче, а не момче... тогава това момиченце е обречено да живее един нечовешки труден и непосилен живот със сурогатната майка и семейството ѝ, в което никога няма да се чувства добре и на място, защото гените си изиграват тяхната роля... цял живот обречена да търсиш родителите си и да бягаш от семейството си... цял живот да прекараш в отчуждение докато не намразиш целия човешки род :( не, сър Джон! не сте вие правият! не и този път... надявам се синовете ви някой ден да ви го върнат тъпкано

 
1
  16 март 2015 | 14:17 отговор
 

Добре им го е казал. Напълно е прав. Хванали двата педала Габана да съдят, айде леко! Как решиха, че това са синтетични деца не знам, ама Елтън хубаво ги е подредил :D!

 

Добави Коментар

Най-четени