Автор
Woman.bg

Дрехата, която ще ви направи модерни този сезон!

Живеем в епохата на модните инвестиции. Днес за да стане човек икона на стила, изобщо не е нужно всеки сезон да обновява напълно гардероба си. Достатъчно е да си купи една дреха, която да го направи главен герой на стрийтстил-хрониките.

През пролетния сезон на 2018 г. дрехата, която ще ви направи модерни, е един хит от 80-те – удълженото карирано сако, сякаш взето от мъжкия гардероб. То е любим артикул на основните it-girls на планетата.



Карираното сако е универсално. Можете да го носите с бяла риза и прав панталон в офиса, с прилепнало поло и кожена пола на романтична среща и с широк колан, като къса рокля – на партита. През пролетния сезон тази дреха е включена в колекциите на всички водещи модни къщи – Gucci (чието ревю беше открито от манекенка с карирано сако), наблягащата на сексапила Balmain, семплата Dries van Noten, елегантната Miu Miu и нашумялата Balenciaga.

Според водещите дизайнери карето може да е всякакво – от най-ситно, до едро – и с най-различна форма. Звездите веднага оцениха по достойнство карираното сако и го издигнаха в ранг must-have. Сега то присъства в гардероба на Джиджи Хадид, която го носи с къси блузи, Емии Ратаковски, която го облича на голо, Марго Роби, Кайт Бланшет, Кара Делевин и много други. Ваш ред е!