Днес ще ви представим две красиви българки, които съвсем заслужено се радват на признание и извън границите на родината ни.

Младите дами се казват Илиана Чернакова и Кристин Илиева и въпреки крехката си възраст вече жънат сериозни успехи в света на модата. Като няма да е пресилено, ако се каже, че към настоящия момент момичетата, представяни от агенция Inter Model’s, са едни от най-успешните български модели зад граница.

20- годишната Кристин Илиева е лице на пролетно-лятната колекция на Twinset, но това далеч не е единственото професионално постижение на нашенката. От две години красавицата пътува из модните столици, където работи с едни от най-добрите агенции, и трупа успех след успех. Кристин е лице и на есенно-зимната кампания на немския гигант New Yorker.



Илиана Чернакова, която всички добре познаваме от проектите и за Marc Jacobs, TopShop и Colmar, пък от няколко месеца краси билбордите в цял Манхатън на есенно зимната колекция на SOREL, а на пролет ще я видим и в кампанията на голям козметичен бранд.