Автор
Woman.bg

Бременната Ева Лонгория по-красива от всякога!

Ева Лонгория е в очакване на първото си дете и смело можем да заявим, че бременността й се отразява перфектно.

За да не сме голословни и за да се убедите в истинността на нашето твърдение, ви предлагаме да погледнете кадрите отпреди броени дни. На тях Ева е ослепителна въпреки напредналата бременност, а поводът красавицата да се нагласи така е 50-ият рожден ден на любимия – Хосе Антонио Бастон.

С широка усмивка и хванала рожденика под ръка, Ева изглеждаше перфектно в тясна черна рокля, подчертаваща бременното й коремче, и черни сандали на ток. Двамата бяха заснети, докато влизаха в заведение в Бевърли Хилс, където заедно с петдесет близки приятели отпразнуваха рождения ден на Антонио.

Докато 49-годишният Бастон вече има три деца от бившата си съпруга, мексиканската актриса Наталия Есперон, за Лонгория това ще бъде първа рожба.

Бебето е момченце и се очаква през май. "Много се вълнувам, че ще имам момче, защото смятам, че светът се нуждае от повече добри мъже. Това момче, моят син, ще бъде заобиколено от много силни, образовани и влиятелни жени и смятам, че е много важно да вижда такива модели на подражание, за да знае как да ги поддържа, да ги аплодира и да ги цени", сподели неотдавна самата Ева.

Припомняме ви, че Лонгория и Бастон се ожениха в Мексико през 2016 г. след тригодишна връзка.