Алекс Богданска даде храна на всички, които я подозират, че е вдигнала сватба само заради парите във „ВИП Брадър”. Оказа се, че младоженката е хвърлила булчинската рокля, която Миглена Маканашева-Мегз уши за нея в предаването. Коко Шанел от град Раковски не скри огорчението си от постъпката на Богданска, но реши да използва тоалета, за да направи рокля за себе си. Припомняме, че Мегз няма дрехи и гримове, след като за пореден път ядоса Големия брат. Тя започна да разпаря булчинската рокля, въпреки че младоженецът Дани се опита да обясни, че всъщност Алекс не я е хвърлила, а просто дала на Каканашева.


Слуховете, че сватбата е само рекламен ход на продуцентите на предаването тръгнаха още преди самата венчавка да се състои. Въпреки че двамата съпрузи се държат изключително любвеобилно един към друг в къщата, зложелатели твърдят, че адвокати дори подготвят развода им. Той трябва да стане факт след излизането на Алекс и Дани.
Иначе седмица преди големия финал си тръгна Алфредо, който и без това показа само как умее да спи и танцува. Той заяви, че не е изненадан от изгонването си.

Четете още: Буря в интернет заради булчинската рокля на Алекс