Днес ще ви представим красивите дизайнерски рокли, които очарователните дами Джордин Спаркс и Тика Съмптер подбраха за премиерата на последния филм с тяхно участие " Блясък" (''Sparkle").

Интересно е да се отбележи, че въпросната холивудска лента, която е римейк на едноименния филм от 1976 г., е последната кино продукция, в която легендарната Уитни Хюстън взима участие.

Певицата с ангелски глас е и изпълнителен продуцент на лентата, която разказва за пътя към славата на трите сестри Уилямс, отгледани от майка си Ема, в ролята на която се превъплъщава покойната вече Хюстън.

Силно ни впечатлиха стилните тоалети, с които двете главни актриси Джордин Спаркс и Тика Съмптер се появиха на лосанджелиската премиера на филма.

Със своята невероятно елегантна и същевременно с това ефектна визия американската актриса, певица и текстописец Джордин Спаркс спечели възхищението на всички присъстващи на лъскавото събитие, провело са на 16 август.

Тъмнокосата чаровница бе заложила на бяла рокля дело, с кристални инкрустации, дело на модния бранд Chagoury Couture.

Красивото дизайнерско творение нежно подчертаваше женствените извивки на звездата.

Сребриста чантичка и бижута, прибрана в шикозен кок коса, изкусително подчертани очи и окъпани в тъмнорозово устни допълваха невероятния тоалет на жизнерадостната красавица.

Колкото и да ни хареса цялостната визия на Джордин не можем да отречем, че това което наистина ни впечатли и ни накара да останем безмълвни пред цялата тази красота, която се разкриваше пред очите ни, бе ослепителната Тика.

Актрисата се появи в страхотна дълга до земята, алено червена рокля от есенната колецкия на Marc Bouwer Fall.

Харизматичната знаменитост бе съчетала роклята, с дълбоко деколте, със златисти сандали на висок ток от Brian Atwood.

Прибрана в конска опашка коса и силно подчертани очи завършваха визията на чаровната сладурана.