Автор
Woman.bg

Блясък и изящни тела на ревюто на Victoria's Secret

Бляскавото модно шоу на Victoria's Secret нажежиха страстите в Шанхай.

Момичетата на бранда дефилираха по котешката пътечка, облечени, или по-скоро съблечени, в изящно бельо. Произведенията на марката се открояваха с разнообразни орнаменти и множество инкрустации, като, разбира се, визиите на ангелите се допълваха от характерните за ревютата на бранда крилца. Някои от тях бяха златни и масивни, други с по-разчупена визия и флорални мотиви, а трети, изработени от цветенца или пера.



Шоуто за първи път се провежда в Китай, но решението то да се състои там донесе доста главоболия на организаторите. Казваме това, защото те бяха принудени да не включат в ревюто един от най-известните съвременни модели – Джиджи Хадид.

Красавицата не участва в шоуто, защото не получи виза за азиатската държава. Причината да бъде отказана е, че тя разгневи жителите на държавата със своя снимка в социалните мрежи.

Става въпрос за кадър от преди няколко месеца, на който Хадид позира с присвити очи, докато държи бисквита с формата на Буда. Фотосът меко казано шокира китайците и предизвика вълна от неодобрителни коментари по адрес на моделката.

По план в шоуто трябваше да вземе участие и певицата Кейти Пери, но тя също не получи виза. Звездата си спечели недолюбването на азиатската държава, след като изрази позиция относно казуса с Тайван.

През 2015 г. по време на свой концерт звездата засвидетелства подкрепата си за Тайван, самоуправляващ се остров, който Китай приема за част от своята територия.

Присъединяването на Адриана Лима към ревюто също бе под въпрос, но в крайна сметка красавицата получи виза и се включи в шоуто. По подиума се разходиха и още редица известни модели, сред които Бела Хадид, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Кандис Суинепоул, Карли Клос и Сара Сампайо.

Can I take this beauty home? #vsfashionshow

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on