Автор
Woman.bg

Битката на сексбомбите: Бионсе vs Дженифър Лопес!

В днешната модна битка участват две от може би най-сексапилните и успешни певици на нашето време – Бионсе и Дженифър Лопес.

Освен с големите си успехи, тези две дами могат да се похвалят и с изключително привлекателен външен вид. И двете са горди притежателни на женствени извивки, пищни форми и сочни дупета.

През декември миналата година Бионсе се радва на парти по случай неочакваните успехи на новия й проект, за който ви разказахме ето ТУК. Новият албум на 32-годишната звезда в момента е номер 1 в над 100 държави.

В прес съобщението, което Бионсе пусна след изненадата, тя казва: "Не исках да пускам музиката си по начина, по който го правех досега. Отегчена съм. Искам всичко да излезе в момента, в който е готово за феновете ми!"

Изключително самоуверена и сексапилна Бионсе се появи с черна мини рокля от пролетно-лятната колекция на Tom Ford.

Ботушите също бяха с мозаечен принт и стигаха до над коляното. Тя отговори на върпосите на своите фенове и отдели достатъчно време на всеки един от тях.

Визията й беше толкова ослепителна, че бихме могли да я определим като една от най-предизвикателните й до момента.

ВИДЕО:

Четете още: Има ли химия между Бионсе и Джей-зи на сцената?

По време на провелата се наскоро пресконференция в подкрепа на новия сезон на American Idol, 44-годишната латино дива Дженифър Лопес, която е отново член на журито в риалитито, се появи с доста подобна рокля на Tom Ford, но в черно-бяло.

Четете още: Дженифър Лопес обича хаоса в любовта


Дженифър бе комбинирала дрехата с бели обувки с класическа форма. Косата й бе небрежно оформена на път, а ноктите, потопени в сребрист лак за нокти.

Любопитни сме да разберем коя визия ви харесва повече: тази на Бионсе или тази на Джей Ло? Гласувайте по-долу за своята фаворитка!