Преди седмици стана ясно, че Джасмин Тукс, която от миналата година е един от ангелите на Victoria's Secret, е тазгодишната красавица, на която се пада честта да носи новия Fantasy Bra.

Тази година той носи името Bright Night и струва внушаващите 3 млн. долара, но това е съвсем разбираемо, защото изящното бельо е направено от близо 9000 диаманти и смарагди и 18-каратово бяло злато.

Вече знаем и как точно изглежда бельото-бижу, тъй като красивата Джасмин качи клипче, в което позира пред фотографи, облечена с него. Вниманието на медии и онлайн потребители обаче бе привлечено не от великолепното произведение на дизайнера и бижутерът Еди Борго, а от един грандиозен гаф.

Във въпросното видео няма и помен от красивата шоколадова кожа на Джасмин, което накара мнозина да нападнат моделът, че е използвала козметика за изсветляване на кожата.

Тукс отрече и обясни, че разликата в тена ѝ се дължи на различните сезони и е нормално през летните месеци да е по-тъмна.

Според нас е видимо, че значително по-белият тен на кожата на Джасмин, която има африканска, бразилска и индийска кръв, не се дължи на това и дори бихме определили като смехотворно подобно оправдания. На мнение сме и че въпросният цвят на кожата е постигнат или чрез съответната козметика, или е дело на фотошоп програма, като и в двата случая това е огромен гаф, който стимулира расовата дискриминация. А вие на какво мнение сте, дами – това естественият й тен на кожата ли е?