Автор
Woman.bg

Амал Клуни събра погледите с винтидж рокля на Версаче

Една от любимите ни звездни дами, половинката на Джордж Клуни - Амал, винаги ни е изненадвала приятно със своите стилни решения и преди няколко дни за пореден път доказа безпогрешния си вкус към модата.

Въпреки че тя стана майка на близнаци съвсем скоро, фигурата на г-жа Клуни е повече от перфектна. Красавицата, която е преуспял адвокат и активист, се появява рядко под светлините на прожекторите след раждането на Ела и Александър. Миналата седмица Амал присъства на светско събитие в Лос Анджелис, облечена в изискана винтидж рокля на един от любимите си дизайнери – Джани Версаче. Младата майка изглеждаше безупречно в къса златна рокля, падаща свободно по тялото й. Завършеност на визията й придаваха чифт високи сандали в тон с роклята, големи обеци и малка изящна чанта. Роклята, с която Амал събра погледите на събитието, е от есенната колекция на Версаче от 1994 г.



Това е втората публична проява на любимата на Джордж Клуни, след като стана майка. Първият път бе миналия месец във Венеция, където се състоя премиерата на филма „Suburbicon”, който е режисиран от мъжа й. Там г-жа Клуни отново блестеше в рокля на Версаче.



Четете още: Какви ботуши ще са модерни тази зима?