Автор
Филип Данауи

6 неочаквани идеи за новогодишния аутфит

Всяка дама иска да е неповторима в новогодишната вечер, а за тази цел трябва да е избрала най-безупречния тоалет, с който да си спечели както най-много комплименти, така и завистливи погледи. За да постигнете такъв успех, не е задължително да сте обиколили над десет магазина. Тук сме, за да ви предложим нашата селекция от специално избрани визии, с които можете да бъдете сигурни, че ще сте зашеметяващи и единствени в празничната вечер.

1. Кръцни-срежи
Да изберете просто една рокля в един цвят и кройка като на поредната дреха от "колекция" конфекция, е повече от скучна проява от ваша страна и определено ще си проличи, че изборът ви на тоалет е бил доста лесна задача. Какво ще кажете за тенденцията "кръцни-срежи"? Става въпрос за смели, прецизно изпълнени разрези дрехи, които ще дадат нов прочит на езика на тялото. "Хирургическата намеса" върху тоалета може да бъде извършена при шивач, ако случайно не успеете да се сдобиете с такъв тоалет от магазина. Това не е мисия невъзможна, защото много дизайнери ползват този т.нар. "кръцни-срежи" метод в актуалните си колекции.

2. Приказно, но и аристократично
Роклята до земята е неостаряваща тенденция и е символ на класа и аристократизъм, придаващ необикновена изтънченост, както и приказност. Защо да не изберете кройката на пелерината, която е добра алтернатива, ако блясъкът на короните ви идва в повече.

3. Строг и стилен костюм
Ако се доверите на строг и стилен костюм, няма да сгрешите. Лесно може да го разнообразите за парти, като сложите ярка риза под сакото. Добавете като акцент брошка на ревера. Разбира се, не забравяйте обувките на висок ток. По възможност да са в тон с ризата или друг цвят, който да отива на комбинацията. Нека всичко да е подчинено и да кореспондира с най-важния аксесоар за всяка дама, а именно чантата. По този начин определено скучният аутфит за офиса, ще придобие много по-свежо послание за новогодишната нощ.

4. Афро стил
Искате да подчертаете своята ексцентричност? Направете го с брошка и тюрбан, като комбинирате с дълга прилепнала едноцветна рокля и допълнете с няколко гривни в афро стил. Можете да съчетаете и с бяла риза и пищно трайбъл колие. Не пропускайте и брошката, която е неизменен моден акцент от хилядолетия.

5. Къси панталонки с брокат
Единственият вариант да изневерите на обичайната за новогодишната нощ диско рокля са късите панталони с брокат или бляскави частици. Комбинирайте с тъмен чорапогащник, блейзър или просто с ефирен топ – единственото условие е да не пренасяте блясъка на панталонките и по другите части на облеклото, за да не прекалите.

6. Кадифено изкушение
Кадифето придава драматичност и величественост, пренасяйки ни в отминали епохи на кралици и принцеси. Прегърнете тази идея, за да добавите доза мистицизъм и сила към дрескода си в новогодишната нощ. Ако заложите на кадифена рокля в червено, изумрудено зелено или тъмно синьо, определено няма да сгрешите.