Автор
Роси Кацарова

24-годишно момиче променя световната модна индустрия

Днес обръщаме поглед към една изящна и много талантлива дама на име Маргарет Занг. Тя е от онези надарени момичета, които се развиват не в една сфера, а в няколко. И то не просто се развиват, а покоряват връх след връх.

Маргарет, която е родена в Сидни, Австралия, но има азиатски корени, се увлича по фотографията още от дете. Когато е на 20, след един курс по професионална фотография и няколко безплатни приложения за смартфон, тя започва моден блог. Момичето стартира проекта за лично удоволствие и не предполага на какъв успех ще се радва той съвсем скоро.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Вроденото чувство за стил на Маргарет в комбинация със смелия и бунтарски дух на младата дама, умело разбиващ закостенелите модни стереотипи, бързо превръщат Занг в една от най-актуалните блогърки. Тя не просто е следвана в социалните мрежи, а попада в топ селекцията на Instagram за блогъри с огромно влияние.

Изящните черти обаче бързо привличат вниманието на агентите от модния бранш и предложенията за ангажименти като модел не закъсняват. Занг участва във фотосесии за едни от най-популярните списания, като дори краси корицата на ELLE и два пъти тази на китайското издание на модната библия Vogue. Представяна е и на страниците на L’Officiel, Harper’s Bazaar, Nylon, Marie Claire и Buro24/7.

И ако си мислите, че талантите на Маргарет свършват дотук, жестоко грешите. Защото освен всичко изброено досега, Занг е и успешен фотограф, който седи зад фотосесиите на дами като Карли Клос.

Само на 23 години, тя развива страхотен стил, който я прави много разпознаваема по време на Модните седмици. Маргарет Занг умело съчетава панталон с рокля и сако с контрастиращи дължини, тъкани, цветове и текстура. Стилът й носи бунтарско и свободолюбиво настроение.

Красива и талантлива, Занг доказва, че ако един човек е достатъчно целенасочен, няма връх, който да не може да покори.

View post on Instagram