Запознайте се с децата на известни актьори, музиканти, модели, които сега си пробиват път към подиума или вече са направили кариера в модните среди.

Айрлънд Болдуин, дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, наскоро подписа първия си договор като манекенка за TwoManagement и IMG Models, които представляват също известните Миранда Кер, Карли Клос и Кейт Мос. Тя не скри вълнението си и го сподели в Twitter като написа, че се чувства благословена, щастлива и готова за работа. Нищо чудно, че модните гиганти са привлекли Айрлънд, с прекрасния ген на майка й, която също е била на подиума и на различни корици.


Супермоделът Синди Кроуфорд спря кариерата на 10 годишната си дъщеря Кая Гербер след като тя се появи в кампания на Versace, представяща детска линия. Кроуфорд мисли, че дъщеря й е твърде малка, но когато е на 17, ако иска да се пробва, то тя няма да възрази. Бащата на Кая, Ранди Гербер е бизнес магнат и също някогашен модел.


Десетгодишният син на Виктория и Дейвид Бекъм, Ромео направи модния си дебют в дръзката кампания за Burberry Spring 2013, където се появи с двама по-възрастни модела. Преди Пош Спайс, Виктория беше модел и по-късно стана художествен директор на Dolce&Gabbana. Сега тя има собствена модна линия. Татко Дейвид се появи по боксерки и супер секси за реклама на H&M и Giorgio Armani.


Двадесет и четири годишната Райли Киоу, дъщеря на Лиза Мари Пресли и най-голямата внучка на Елвис- кралят на рока, съобщи, че има печалба от 20 милиона долара като модел. Тя е дефилирала за Dolce&Gabbana и Dior. Има и второстепенна роля в нашумелия филм “Magic Mike”. Казват, че има очите на дядо си.


Калифорнийското момиче Дакота Джонсън е дъщеря на Мелани Грифит и бившия й съпруг Дон Джонсън. Двадесет и две годишната красавица е дефилирала за Uniqlo и Oliver People, също можем да я видим във филмите „The Social Network“ и „21 Jump Street“. Бабата на Дакота е Типи Хедрен, главната актриса в „The Birds“ на Хичкок, така че няма какво да се чудим на добрата й визия, която очевидно се предава в семейството.


Джорджия Мей Джагър - 21 год., е най-малката от дъщерите на Мик Джагър и супермоделът Джери Хол. Въпреки, че е "само" 170 см висока, тя вече направи доста голяма кариера с наследената от баща си фирма на устата. Дебютите й включват големи кампании на H&M, Rimmel Cosmetics и Just Cavalli parfume, появява се и на корицата на British Harper's Bazaar и наскоро дефилира за Louis Vuitton в Париж.