Светът е пълен с какви ли не изненади, феномени и чудеса. За едно такова чудо ще ви разкажем днес. Става дума за уникалната история на една жена, родила 3 пъти близнаци!

А вероятността, между впрочем, от подобно явление е 1 на 500 000! Невероятно, нали?!

View post on Instagram
 

Както повечето момичета, така и Мисти Ланг си мечтаела да бъде майка на едно или две деца. И никога не е предполагала какво може да й е подготвила съдбата.

Днес 36-годишната млада майка може да се похвали не с едно, две или три хлапета, а със седем, или по-точно с едно прекрасно момиче и с цели три чифта очарователни и сладки близнаци. Ей на това му се вика да уцелиш "шестица от тотото"!

За нейната необикновена история разказва британският "Индипендънт".

С първите си рожби – близначките Алекс и Лекси Мисти се сдобива преди девет години. След това на бял свят се появява 7-годишната днес Калиста. Две години по-късно г-жа Ланг посреща близнаците Ласи и Наш, които сега са 5-годишни. Чудесата в семейството не свършват дотук и само преди 11 седмици Мисти Ланг приветства третата двойка бебета.

View post on Instagram
 

Първите близнаци Мисти ражда от бившия си партньор, а следващите две от настоящия си съпруг Питър Ланг.

Сладките грижи в семейството на Мисти и Питър осмислят живота на щастливата двойка и изпълват сърцата на щастливите родители с чувство на пълнота и благодарност. Емоциите си майката споделя на профила си в Инстаграм и с това прави последователите си всеки ден свидетели на веселото си и изпълнено с детска глъч и жизнерадост ежедневие.

Най-щастлив от цялата тази история е нейният съпруг, който израства сам, въпреки голямата си мечта да има братя и сестри. Е, съдбата явно е чула молитвите му, макар и малко по-късно, и е благоволила най-сетне да го компенсира и сюрпризира с цял куп наследници.

View post on Instagram
 

Най-малките членове на щастливото семейство Лан

"Вярно е, че да си майка на 7 деца не е никак лесно, но затова пък е истинска благословия", разказва още Мисти от профила си. Многодетната млада майка планира да завърши медицинското си образование, което е прекъснала по време на третата си бременност.

Тя е от онези майки, които не отлагат идването на малчуганите заради гоненето на кариера. „За всяко нещо си има време. И щом децата са пожелали да се появят сега, значи така е трябвало да се случи. Те ми вдъхват стимул и енергия за живот, изпълват ежедневието ми с радост и щастие, те са моят смисъл, те са целият ми свят, споделя щастливката от постовете си в социалната мрежа.

А за всички майки на близнаци, Мисти има и един съвет: "Не отказвайте помощ, когато ви я предлагат. Уверете се, че партньорът полага необходимите грижи за малчуганите толкова, колкото и вие. И не приемайте нещата на сериозно, освен ако наистина не са сериозни".

За разлика от съпруга си обаче, Мисти има една сестра. При това – близначка. В тази връзка едно любопитно проучване на Genetics.org сочи, че при жените с брат или сестра близнак вероятността да родят близнаци е с 2,5% по-голяма. Това безспорно означава, че в бъдеще Мисти и нейният съпруг ще са щастливи баба и дядо на цяла тайфа внуци.

View post on Instagram
 

Четете още: Рядък случай: Сурогатна майка носи свое и чуждо бебе... едновременно