Днес се навършва точно една година от раждането третото дете на Катрин Хейгъл – Джошуа Кели младши.

По случая актрисата сподели невиждани снимки от бременността си в Инстаграм. На една от тях Катрин позира без блуза и сутиен. С едната си ръка грижовно държи корема си, а с другата прикрива гърдите си. Това е последният й фотос, преди да бъде приета в болница, където я придружава съпругът й.

View post on Instagram
 


Звездната дама разказва и подробности за самото раждане. Тя се подложила на цезарово сечение и споделя, че това е била първата операция в живота й.

„До тогава никога не бях постъпвала в болница и нямах никаква представа какво да очаквам. Не ми бяха правили операции преди това, но се опитвах да бъда спокойна и се самоубеждавах, че всичко ще е наред“, разкрива актрисата.

View post on Instagram
 


„Раждането беше трудно. Лекарите ме сложиха на леглото, дадоха ми морфин и ме отвориха. Израждащият лекар се мъчеше, защото синът ми се беше заклещил и беше много трудно да бъде изваден. След като най-накрая го извадиха, точно в 12.33 ч., той не дишаше. Лекарите веднага реагираха, за да му осигурят кислород и дробовете му да заработят. Малко след това синът ми пое първия си дъх“, разказва още Катрин.

След раждането двамата Хейгъл и съпругът й Джош прекарали нощта в болницата, заедно с новороденото.

„По телевизията бяха пуснали една от любимите ми песни „Sweet Home Alabama”, докато се наслаждавах на нашето чисто ново бебе. Джошуа беше толкова мъничък, крехък и нежен. Спомням си мига, в който го сложих да спи за пръв път, исках този красив момент да продължи вечно. Сега той е всичко за мен и е още по-прекрасен, отколкото очаквах. Джош внесе толкова много любов и усмивки в семейството ни. Честит рожден ден, момчето ми! Иска ми се следващата година да мине малко по-бавно“, сподели в Инстаграм профила си Катрин.

Четете още: Мит или заблуда - истината за бременната жена

View post on Instagram