Автор
Woman.bg

Мила и Аштън няма да купят коледни подаръци на децата си

Мила Кунис и съпругът й Аштън Къчър са решили да въведат нова политика в семейството си - без подаръци за Коледа!

Тази година дъщеричката им Уайът, която е на 3 годинки, и синът им Димитри, който е почти на 2, няма да бъдат зарадвани от белобрадия старец. Звездните им родители се надяват забраната за подаръци да продължи да бъде в сила и занапред.

"Решихме да въведем новото правило тази година, защото когато децата са на около годинка, това наистина няма значение. Миналата година, когато празнувахме Коледа, Уайът беше на две и всичко беше просто прекалено. Ние не й взехме нищо, а бабите и дядовците. Резултатът е, че детето вече не оценява нито един подарък. Тя вече дори не знае какво очаква, просто очаква подаръци. Затова помолихме родителите си, ако държат да им вземат нещо, то да бъде един подарък. В противен случай ще ги дарим за благотворителна кауза", разказа разпалено Мила пред американската преса.

Тя сподели, че по този начин двамата с Аштън искат да отгледат деца с широк мироглед. "Не искаме да отгледаме зад*ци, има достатъчно зад*ци на този свят и няма нужда и ние да допринесем затова", допълни цветущо актрисата.

Тази година тя взима участие в празничния филм "A Bad Moms Christmas", в който играе заедно със Сюзън Сарандън и Кристен Бел.