Кание Уест и Ким Кардашиян очакват през юли тази година да им се роди момиченце, съобщи в. "Дейли мейл".

Според изданието рапърът бил много доволен, тъй като винаги е искал да си има дъщеричка. Кардашиян твърди, че той неимоверно ще разглези малката и ще я обсипва със специално поръчани за нея модни дрешки.



Рапърът Кание Уест оповести за пръв път, че приятелката му е бременна, по време на концерта в Атлантик сити около Коледа.

По-късно радостната новина бе потвърдена в Туитър от много членове на клана Кардашиян, включително от сестрите на Ким и майка им.

Неотдавна Контактмюзик информира, че Кание Уест планира да запише песен в дует с бременната си приятелка Ким Кардашиян. Изпълнителят на хита "Stronger" възнамерява да пуска дуетното изпълнение на бебето след появата му на бял свят.



Рапърът и приятелката му планират също така да документират в ново риалити шоу бременността на Ким и последвалите им първи стъпки в отглеждането на дете. Кание Уест и телевизионната знаменитост се срещат от март. Ким Кардашиян се омъжи за баскетболиста от НБА Крис Хъмфрис през август 2011 г. и разводът им все още не е финализиран, предаде БТА.