Автор
Woman.bg

Кейт показа бебето, часове след като роди (Снимки)

Напук на всички остарели схващания и поверия, Кейт Мидълтън напусна болницата „Сейнт Мери“ и показа новия кралски наследник само няколко часа след раждането. Херцогинята прекрачи гордо прага заедно със съпруга си принц Уилям и третото си дете. Малко по-рано пък принцеса Шарлот и принц Джордж пристигнаха, за да посрещнат малкото си братче.



Припомняме ви, че Кейт бе приета в болницата с контракции вчера сутринта и само 5 часа по-късно от профила на двореца Кенсингтън в Туитър съобщиха, че кралската фамилия си има нов член. Вече знаем, че новороденото е момченце, но името му все още не е известно. Има предположения, че родителите са се спрели на Артър. Снощи принц Уилям съобщи, че светът скоро ще разбере как се казва третото им дете с Кейт. Гордата майка не скри новородения си син от обективите на журналистите и го показа буквално часове, след като се появи на бял свят. Вече можем да видим негови снимки дори от много близък план, които наистина ще ви умилят.



Въпреки че Кейт е дала живот на третото си дете само преди броени часове, тя изглежда зашеметяващо. Според източници стилистът й е забелязан да влиза в болницата малко преди изписването, на което Мидълтън е облечена в елегнатна червена рокля с бяла дантелена яка. Херцогинята е все така фина и с отлична прическа, а усмивката й не слиза от лицето нито за миг. Можете ли да повярвате, че само преди няколко часа тя е била в родилната зала?



Кейт, Уилям и новият кралски наследник вече се наслаждават на домашния уют в двореца Кенсингтън.

Минути, след като щастливата новина бе разпространена, в социалните мрежи се изсипа дъжд от поздравления от известни политически фигури и звезди от шоубизнеса, сред които Тереза Мей, Чарлз Спенсър (братът на Даяна) и Мия Фароу.

Може все още да не знаем името на новородения син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, но вече научихме кой ще помага най-много в грижите за него през първите месеци. Главната детегледачка ще бъде 47-годишната испанка Мария Борало, която е известна още и като „светицата“, заради безрезервната си любов и отдаденост към децата. За нея е отреден отделен апартамент в двореца Кенсингтън, а малкият кралски наследник ще живее в стая, която е декорирана тематично, главният герой в нея е зайчето Питър.

Четете още: 14 детски въпроса, на които възрастните не знаят как да отговорят