Как биха изглеждали принцесите на Дисни, ако бяха бебета (СНИМКИ)

07 август 2017 | 07:50
видяна 2895
коментари 0
Снимки: facebook.com/bellybeautifulportraits

Какво друго може да разтопи най-леденото сърце на земята от гледката на малко новородено човече. Когато към невинното му изражение, прибавим и малко въображение, допълнено от доза изкусно фотографско майсторство, тогава чувството на умиление е неописуемо.

Подаряваме ви щипка нежност и очарование с най-приказната фотосесия на малки пухкави принцеси. „Героините на Дисни винаги са заемали специално място в сърцето ми“, разкрива авторката на бебешките фотографии пред Scary Mommy Карън Мари.

Четете още: Фотосесия запечата разтърсващата история на брат и сестра

Самата тя е майка на две дъщери – на 10 и 12 години. Пред медията Карън споделя, че няма по-вълшебно преживяване от това да бъдеш майка. „Майчинството е най-приказното нещо, което може да се случи на една жена“, казва още тя.

Във фотопроекта участват шест новородени момиченца, пременени в одеждите на Пепеляшка, Спящата красавица и Жасмин. Шестте ослепително красиви костюмчета са дело на дизайнерката Валери Бест. Работата от съвместното сътрудничество между двете артистични дами определено е дало великолепен резултат. Сами може да се уверите в това, като се потопите в магията на кадрите в нашата :: ГАЛЕРИЯТА :: 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени