Ева Лонгория определено сияе и е щастлива, че скоро ще става майка. 42-годишната латино дива вече е в третия триместър и въпреки че коремчето й тежи, се чувства повече от прекрасно. За красивите емоции, който й носи бременността, тя споделя в Инстаграм и в интервю за сп. People.

По случай Международния ден на жените тя реши да разкаже на феновете си в Instagram как смята да отгледа сина си. „Свидетели сме на чудесна вълна от бъдещи феминисти, които идват на този свят с друг поглед за това как трябва да изглежда глобалното общество, в което живеем. Много се вълнувам, че ще имам момче, защото смятам, че светът се нуждае от повече добри мъже. Това момче, моят син, ще бъде заобиколено от много силни, образовани и влиятелни жени и смятам, че е много важно да вижда такива модели на подражание, за да знае как да ги поддържа, да ги аплодира и да ги цени. Бих искала да благодаря на бъдещите поколения, които ще поемат щафетата и ще поддържат борбата са равенство между половете“.

View post on Instagram
 

В интервю за PEOPLE CHICA Лонгория сподели още: „Да живея живота си с моя син е чудесно. Когато режисирам, той е с мен, когато съм на „Златния глобус“, той е с мен, това ме прави много щастлива!“.

Бъдещата майка продължава да работи на пълни обороти и режисира епизоди на сериалите „Black-ish“ и „The Mick“. „Съпругът ми се изумява, че продължавам да работя и вероятно ще работя до последните дни на бременността си. Ще си почивам по-късно“, разкри още актрисата.

Ева и преди е споделяла за вълнуващите емоции, които носи майчинството. За това да даде живот са я подготвили именно трите й доведени деца на мъжа й Хосе Антонио Бастон."Вече имаме три деца, така че това не е нещо ново за нас. Ние имаме много здрава и силна връзка", каза наскоро звездата от "Отчаяни съпруги".

През април пък на голям екран ще се появи комедията „Overboard“, с участието на Ева Лонгория и Ана Фарис.