Автор
Антония Михайлова

Ето как жените мислят за бебетата

Тя се казва Кейт Спенсър, а по-долу ви поднасяме нейни мисли за майчинството и бременността, които тя самата е споделила под различни форми (на родителите си, в личния дневник или на приятели) през съзнателния си житейски път от 6-годишна възраст до 31.

6-годишна възраст
Искам да имам деца, когато съм на 25 години. Не, на 23. Това ще ми освободи две цели години от колежа, за да започна своята успешна кариера на морски биолог или актриса и да се оженя за един от аниманиаците (американски анимационен сериал, разпространяван от Warner Bros)!

7-годишна възраст
Хей, мамо? Когато вчера бях в къщата на Емили, тя ми каза, че ако двама души си правят масаж взаимно, това бил начинът, по който се прави бебе. Аз обаче съм сигурна, че за да стане бебето, мъжът трябва да пишка в пъпа на жената.

8-годишна възраст
О, аз категорично не желая да правя такива неща, затова когато порасна, ще си осиновя няколко деца. Всички ние ще живеем в моята къща край океана до Лос Анджелис, където ще лекувам болни делфини и ще работя върху собствено шоу "Дисни".

10-годишна възраст
Да, харесвам Зак Хенсън, защото е сладък. И мисля, че от него ще стане чудесен татко. Той може да си стои с децата вкъщи, докато аз работя. Всички ще имат дълга коса и ще свирят на китара. Ще създадем семейна група и ще пътуваме в страната също като в мюзикъла Sound of Music. О, боже, той е толкова сладък.

12-годишна възраст
О, боже, ужасно е да си представя, някой ден вътре в мен да расте чуждо човешко същество. Възможността да имам деца ми се струва нещо наистина отвратително.

14-годишна възраст
Малкото 3-годишно „чудовище“, на което съм нещо като детегледачка в момента, току що се изака в обувката ми. То клекна и си свърши работата в моята обувка, сякаш беше някаква тоалетна чиния. Никога няма да имам деца. Чудя се как може да има хора, които копнеят за подобно нещо в домовете си?!

16-годишна възраст
О, не искам да забременявам. Ще започна да приемам хапчета против забременяване, въпреки че всичко, което позволявам на Тейлър – моят приятел, е да докосва гърдите ми под блузата, но не и под сутиена ми. Като изключа само един път, когато бяхме в мазето на Емили, а той си мислеше, че сме сами. Тогава стисна гърдите ми и издаде силен звук, а по-голямата сестра на Емили ни видя. Но да, наистина не искам да забременея.

17-годишна възраст
Добре, за първи път правехме секс и аз бях на хапчета. Използвахме и презерватив, и спермицид. Отгоре на всичко накарах Тейлър да излезе навреме от мен, още преди да е свършил. Тройна защита. Въпреки това съм силно притеснена, че може и да съм забременяла. Моля те, не забременяй. Току-що се сдобих с тези великолепни бикини Roxy и наистина искам да им се порадвам още известно време.

18-20-годишна възраст
Да живеят презервативите!

21-годишна възраст
О, слава на Бога, каза, че не съм бременна.

23-годишна възраст
Не вярвам, че бих могла да допусна в съзнанието си мисълта да имам бебе.

25-годишна възраст
Не вярвам, че бих могла да допусна в съзнанието си мисълта да имам бебе.

26-годишна възраст

Боже, момчета, да имаш котка е толкова сериозна работа, колкото и да имаш деца. Току що купих тази близо два метра структура за катерене, защото се притеснявам, че котката ми ще скучае без мен, докато съм на работа. Освен това съобразявам избора си за храна с нейния вкус. Всеки уикенд например, купувам пуешко месо, за да й създам комфорт и наслада на небцето. Хей, момчета, ако останат от вашите сашими, бихтне ли ми отделили от тях, за да зарадвам мяукащия лакомник вкъщи?

28-годишна възраст

Чакай, всички ли, които познавам, са бременни?

30-годишна възраст
Не разбирам, спрях противозачатъчните. Всеки път след секс по време на овулация, седя с краката нагоре в продължение на пет минути, само и само за да се уверя, че повече сперматозоиди ще се намерят мястото.

ЗАЩО НЕ СЪМ БРЕМЕННА?! ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ СА БРЕМЕННИ. ПРОСТО ИСКАМ ДА БЪДА БРЕМЕННА!

31-годишна възраст
О, Боже мой. #MomLife (Слава на бога! БРЕМЕННА СЪМ!)

Четете още: Характерът на детето според месеца му на раждане