Дъщерята на Дими от „Сленг” с първа песен

07 август 2017 | 13:02
видяна 3770
коментари 2
Фейсбук

Дара Екимова, дъщерята на Дими от „Сленг” и пи ар аксперта Ива Екимова, вече може да се похвали със своя първа авторска песен. Парчето се казва „Луд ли си” и разказва една любовна история в стила на Ромео и Жулиета. Убедена съм, че много мои връстници ще разпознаят преживяванията си в тази песен. Тя е за тях. Вярвам, че другите неща, които ме вълнуват , навярно ще бъдат в друг стил. Човек трябва да намира стила, който най-добре го изразява в момента.” – споделя Дара по повод премиерата на песента.
„Луд ли си” е записана в студио Star Light records, а автор на аранжимента е Светлин Къслев. Вдъхновение за Дара и Светльо са хитовете на бандата Мейджър Лейзър, работили с Джъстийн Бибър, DJ Snake и Ники Минаж. Къслев е автор на повече от 600 проекта, сред които са някои от най-големите български хитове. От години той работи с поп-дивата Весела Бонева.
„Луд ли си” вече е в радио ефира, а за екипа предстои заснемането на клип към песента.


Дара Екимова пее от 5 годишна. През годините тя работи с музиканта и изпълнител Георги Симеонов – JJ, като част от неговия „Нов музикален център”, а днес неин вокален педагог е Искра Милкова, професионалистът, който развива вокално множество изпълнители, сред които и звездите от XFactor.
До този момент тя направи няколко опита да потърси себе си в огромния свят на музиката, записвайки кавър версии на „Синьо”, „Уморени крила” на Дони и Момчил и „Вървят ли двама” на Мария Нейкова.

Четете още: Къщата на духовете на Исабел Алиенде

Още по темата

Коментари

2
  11 август 2017 | 16:37 отговор
 

Тази кобила все още е дете?! Ужас!

 
1 devil
  09 август 2017 | 23:56 отговор
 

тя е долен надут боклук (уважаеми хора от сайта, не изтривайте коментари)

 

Добави Коментар

Най-четени