Дете с рядко заболяване срещна своето куче близнак

24 март 2017 | 13:10
видяна 24838
коментари 5
Снимки: Facebook/Rowdyumbenhower

Много уроци можем да научим от децата и от животните. Още повече – от отношенията между тях. А детската душа – тя е всичко. Невинност и обич. Искреност и вярност. Безкористност и чистота. Поднасяме ви една невероятна история, която ще ви докаже това. История, която ще докосне сърцето ви, ще ви трогне и... усмихне.

Картър Бланчард е на 8 години и страда от рядкото кожно заболяване – витилиго. Големите светли белези по кожата му го карат да се чувства тъжен, самотен и неуверен.


Притеснена от факта, че синът й мрази лицето си и начина по-който изглежда, майката на Картър – Стефани Адкок, започва усилено да търси начин, по който да помогне детето си.

"Струваше ми се, че трябва да се случи истинско чудо, което да помогне на Картър да приеме и оцени уникалния си външен вид. И за голяма радост този миг... дойде", споделя тя. Това се случва броени дни, след като Стефани случайно се натъква на отговора на своите многобройни молитви в лицето на един симпатичен черен лабрадор.

Оказва се, че 13-годишният домашен любимец Роуди бил диагностициран с витилиго същата година, в която и самия Картър. Но докато Картър се криел от външния свят, белите петна на Роуди превърнали кучето в истинска интернет звезда. "Бях много развълнувана, когато попаднах на статия за лабрадора в нета.

Веднага си казах, че трябва да осъществя връзка с неговите стопани и да го запозная с моето момче", разказва още Стефани. Картър и Роуди се срещат за първи път през месец март тази година. Среща, от която се ражда едно неочаквано голямо, чистосърдечно и красиво приятелство. Приятелство, благодарение на което Картър с ентусиазъм и вдъхновение се учи да приема своята уникалност. 

Коментари

5
  24 март 2017 | 16:30 отговор
 

 
4 А.М.
  24 март 2017 | 14:36 отговор
 

Грешката е неволна. Благодарим Ви за наблюдателността :)

 
3 anita qnkova
  24 март 2017 | 14:31 отговор
 

Zdr az sashtoto go imam ot 6 godini vav nachaloto tova ne mojah da go priema no veche sviknah

 
2
  24 март 2017 | 14:06 отговор
 

"винтилиго" истинското име на тази болест е витилиго

 
1 Роси
  24 март 2017 | 14:06 отговор
 

Болестта е витилиго, не виНтилиго. Айде научете се вече!

 

Добави Коментар

Най-четени