42-годишната Сю Редфорд от Великобритания преди дни роди 20-тото си дете и бе призната за най-многодетната майка в страната. Докато повечето европейки не се решават на повече от три отрочета, смелата британка не се притеснява от трудностите и много се радва на всичките си 20 деца.
На 18 септември тя роди сина си Арчи-желано и чакано бебе, понеже и съпругът на Сю е категоричен, че не би бил щастлив без 20 деца. Общо семейството отглежда 11 момчета и 9 момичета. Сю и Ноел се запознават в приют за изоставени деца, където и двамата израстват. Тя става майка за първи път едва на 14 години, но категорично отказва да даде първото си дете за осиновяване.

С Ноел създават семейство, а тя помни всички важни за децата си дати. Случва се обаче Ноел да забрави за нечий рожден ден.

След появата на Арчи те са решили да спрат със създаването на потомство, но и преди години са имали подобно намерение. Тогава съпругът дори си направил вазектомия, но после по молба на жена си се подложил на повторна операция, която му позволила отново да има деца.

Четете още: София Лорен: Фантазията на мъжете е най-страхотното оръжие на жените