Автор
Woman.bg

Бременната Златка Димитрова показа коремче (снимка)

Бременната Златка Димитрова показа наедряло коремче. Красавицата сподели снимка, на която гордо демонстрира живота, който носи. С малки плитки, семпла кафява рокля и огромен букет цветя, бъдещата майка изглеждаше по-прекрасна от всякога.

Злати сподели снимка на страницата си в социалната мрежа, на която показа елегантната си фигура, въпреки че вече е в напреднала бременност. Бившата моделка изглежда по-добре откогато й да било и по всичко изглежда, че предстоящото раждане й се отразява изключително благотворно, съобщава kliuki.ws

Бременната Златка Димитрова сподели, че е на седмото небе от щастие заради предстоящото майчинство и от сърце се радва на случилото се с нея. В пост на страницата си в социалната мрежа, управителката на благотворителна фондация сподели, че да навърши 30 носейки живот в тялото си и с любим мъж до нея е най-красивия подарък, който може да си пожелае.

Четете още: Черната Златка ще си прави селфи, докато ражда със секцио

Феновете й веднага я засипаха със заслужени комплименти и коментари колко добре изглежда. „Прекрасна си“, „Злати, лека бременност и да си все така щастлива“ пожелаха й те.

Плеймейтката призна, че очаква бебе преди броени дни. В свое интервю тя потвърди слуховете, че ще става майка. Бременната Златка Димитрова е поредната звезда, която чака бебе през есента.