Всички сме чували, че между близнаците съществува особена връзка, но историята, която днес ще ви разкажем е наистина изумителна, като западните медии отбелязват, че вероятността такова нещо да се случи е 1 към 150 000.

Главни действащи лица са 18-годишните близначки Бианка и Беатрис от Бразилия, които раждат децата си в един и същи ден, в една и съща болница и без те да са поискали от лекарите, са настанени в две съседни легла, просто защото това са единствените свободни места в цялото отделение.

С това обаче далеч не се изчерпват невероятните съвпадения. Бианка и Бетрис са женени за двамата братя, които срещат преди четири години и то в един и същи ден.



Всъщност първоначално се е очаквало близначките да родят в един месец, но не и в един ден. Терминът им е бил с разлика от три седмици, като този на Бианка е бил в началото на декември, а този на Бетрис в края.

Самата Беатрис разкрива: Когато разбрахме, че има възможност да родим в един и същи месец много се зарадвахме, но никога не сме предполагали, че е възможно това да се случи в един и същи ден. Да бяхме опитали да го нагодим, нямаше да се получи така. Невероятен късмет!

Но ето, че чудото се случва. Когато Беатрис започва да ражда, тя е насочена към болница Doutor Osiris Florindo Coelho Hospital em Ferraz de Vasconcelos, в която само преди часове или по точно в 1.34 сутринта е проплакало момиченцето на сестра ѝ, носещо името София.

Беатрис ражда сина си, който кръщава Виктор Хюго, в единайсет часа и осем минути вечерта, а лекарите от здравното заведение признават, че в първите минути, след като са поели младата жена са били шокирани, защото са я помислили за сестра ѝ Бианка, чието бебе са били изродили само преди часове.

По-късно те разбират какво всъщност се е случило и определят събитието като невероятно, признавайки, че никога досега не са чували за такова нещо.



42-годишната майка на Бианка и Бетрис – Санда, разкрива, че внучетата ѝ са силно свързани помежду си, досущ като близнаци.

"Бетарис няма достатъчно кърма и затова Бианка понякога кърми и племенника си. А що се отнася до София и Виктор Хюго, то те са като близнаци. Огладняват по едно и също време, спят по едно и също време, изпитват това, което изпитва и другия", категорична е Санда.