Автор
Woman.bg

Биляна Петринска роди първа рожба на 44 години

Актрисата Биляна Петринска стана майка за първи път на 44 години преди часове, а една от първите, който й честити, бе друга бъдеща майка-певицата Мариана Попова. Звездата на Народния театър е родила момче, което ще кръсти Адриан. Петринска сама съобщи новината във Фейсбук с дълъг, но умилителен пост.

Пожелания за много щастие изпратиха веднага и водещата Диляна Маринова-Джуджи, Ники Кънчев и колегите й от първата ни сцена. Петринска не обича много да коментира личния си живот, затова не разкрива кой е мъжът до нея. Казва обаче, че със снимката от ехографа веднага отишла при него.
Когато бъдещият татко вижда изображението от видеозона, не реагира на малката точица. Сега обаче няма търпение да прегърне бебето. Според публикации, бащата на Адриан е бизнесмен, с който актрисата има връзка от година и половина. Красавицата не се отказа от сцената до последно, като участваше както в спектакли на театъра, така и в концерти като този с австралийската певица Лиса Джерард под диригентската палка на Йордан Камджалов.

Четете още: Мариана Попова чака момиче през октомври