Бебе издъхна, след като спа при родителите си

08 октомври 2017 | 12:45
видяна 42748
коментари 0
Снимки: Daily mail

Бебе почина, след като спа в леглото на родителите си.

Лорън Джордан поставила сина си Харисън на спалнята до себе си с намерението да го върне в креватчето му, след като заспи. Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на още четири деца от Съсекс, САЩ, заспала дълбоко заедно с 22-годишния си партньор Керан Джоунс. След като се събудила едва на сутринта, тя с ужас установила, че бебето й не диша.

Новороденият Харисън преди трагичния инцидент

"Ние не възнамерявахме да заспим с него, но бяхме толкова изтощени и това просто се случи. Чувала съм за силната връзка, която се изгражда, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и татковци – ако искате детето ви да заспи до вас, приспете го, но веднага след това го преместен в собственото му креватче. Защото само една грешка от ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята грешка“, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния инцидент.

Според д-р Ал-Адрани - лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на "необяснима смърт в ранна детска възраст", но е възможно той или да е бил неволно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са причинили повишаване на телесната му температура.След този трагичен, и не единствен, случай експерти за пореден п
ът отправиха апел към всички родители да не поставят децата си в леглото, в което спят, поради големия риск на бебето от фатален изход!

Четете още: В едно легло с детето - „За“ и „Против“

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени