Най-красивото събитие в живота на една жена несъмнено е раждането на детето й. Въпреки че то е съпроводено от 9 месеца грандиозни физически промени и неудобства, както и от много болка, тя дарява малкото човече в себе си с живот и вече има честта да се нарича „Майка“. Някои дами успяват да се примирят с целулита и килограмите, които са се прибавили към фигурата през последните месеци, други се срамуват и бленуват за предишната си форма. Трети пък стават звезди в Инстаграм, защото намират идеалния баланс между суетата си и реалността.

28-годишната Лиса Уилсън от Мичигън е горда майка на две очарователни момичета, които вече са на 3 и 5 години. Малко след като ражда за първи път тя е шокирана от промяната в тялото си и не спира да се срамува дори и след раждането на второто си дете. Лиса така и не успява да приеме новостите в тялото си и най-вече стриите по корема, докато един ден преди 9 месеца не се случва нещо на пръв поглед съвсем обичайно.

„Един ден седнах и се замислих защо толкова много се срамувам от тези стрии? След това осъзнах, че единственото, което ме кара да се чувствам така е фактът, че обществото ни е наложило стриите като нещо грозно и отблъскващо. Затова ние майките се чувстваме длъжни да прикриваме коремите си и да показваме телата си все по-малко, защото вече не сме секси. Истината е, че имаме тези стрии заради децата си, които толкова много обичаме и за които сме благодарни, че са част от живота ни“, разкрива Лиса.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


След като преосмисля начина, по който възприема тялото си, 28-годишната майка се превръща в Инстаграм звезда за отрицателно време. От април 2017 г. до днес дамата вече има над 17 000 последователи в социалната мрежа. Младата майка редовно публикува свои снимки по бельо, защото се гордее от белезите, които са й оставили ражданията. Но големият бум в мрежата идва след един конкретен кадър, на който дъщерите й целуват стриите по корема й. Красива снимка, символизираща искрената благодарност на две малки ангелчета.

Лиса Уилсън има важно послание за всички майки, които се срамуват или някога са се срамували от тялото си:

View post on Instagram
 


„Трябва да се сбогувате с миналото и да забравите за предишната си фигура, която днес ви кара да се натъжавате. Защото тялото ви е претърпяло промени и то никога няма да бъде напълно такова, каквото е било. Аз съм горда с децата си, както и със стриите, които ми направиха те. След като го осъзнах започнах да нося къси блузи и да показвам тялото си все повече. Имам деца и не се срамувам от фигурата си! Беше толкова освобождаващо, когато си дадох сметка за всичко това“, споделя още Лиса.

В Инстаграм дамата от Мичиган среща голяма подкрепа, която нараства и до днес. Тя намира съмишленици, които не спират да й благодарят и да я поздравяват.

Четете още: Мария Илиева публикува първата снимка на сина си