Новата 2011 година е година на Заека и със сигурност ще донесе на мнозина късмет и щастие.

По друга версия на китайския зодиак това е годината на Котката, а котката е късметлийка, има девет живота и винаги пада на четирите си крака. Всеки един ден от новата година ще стане символ на промяна в личен и психологически аспект.

Любовта ще е най-важното през 2011 година. Ще я усещате със всичките си сетива, ще се радвате като деца и ще изпитвате удоволствие от живота! По източния китайския календар това се обяснява много просто – годината започва на 14 февруари, а това е Денят на влюбените. Огледайте се внимателно наоколо си и обичайте ближния си – това ще е мотото на 2011 година!

Ако сте се родили в годината на Козата, Коня (особено Огнения Кон), Кучето, Бика или Дракона – тази година ще е особено успешна за вас. Възползвайте се от момента! Започнете нещо ново и го реализирайте успешно.

По-трудни ще са нещата за родените в годината на Тигъра, Петела или Маймуната. 2011 година ще изисква от тях полагане на усилия, за да постигнат поставените си цели и да не изгубят това, което са спечелили досега.

За останалите “животни” от китайския календар 2011 година на Заека ще бъде неутрална.

Какво интересно можете да очаквате от новата година? Астролозите обещават тя да е годината на правосъдието – онези, които са получили несправедливо нещо чуждо, могат да се лишат от него през идната година.

Най-добрите новини обаче са в семеен аспект. Знаете, че котката е семейно животно – меко, пухкаво и създаващо уют. Точно затова през новата година можете да очаквате чудесни семейни отношения. Ако пък все още се каните да създадете семейство – тази година е изключително подходяща за това!

Очаквайте сериозни промени в сферата на науката и социалното самосъзнание. Всички промени обаче ще са положителни и благоприятни за вас.

Известни личности, родени в годината на Заека:
Конфуций, Иосиф Сталин, Лев Троцки, Луис Керол, Фидел Кастро, Алберт Айнщайн, Мария Кюри, Питър Фонда, Стинг, Уитни Хюстън, Ева Перон.

Хороскоп за 2011 г., Овен

През 2011 г. Овните могат да станат жертва на лъжи от страна на близки хора и приятели. Овните, родени между 20.03 и 22.03 не е добре да се впускат в рисковани мероприятия, особено в професионалната сфера.

Хороскоп за 2011 г., Телец

През 2011 г. Телците, родени между 12 и 17 май трябва да оценяват максимално трезво ситуацията си в професионалната сфера, тъй като ръководството може да плете интриги. Родените между 20.04 и 23.04 могат да заминат в чужбина и така да променят коренно живота си. През 2011 г. Телците ще имат късмет с приятелите – възможно е да намерят нови такива, и то интересни и оригинални хора.

Хороскоп за 2011 г., Близнаци

Много Близнаци през 2011 г. ще имат съмнения в собствените си чувства и в чувствата на любимия си човек. Но това е излишно – постоянното недоверие и подозренията, както от ваша страна, така и от страна на партньора ви, могат да навредят сериозно на отношенията ви и да станат причина за раздяла. В това отношение 2011 г. е особено опасна.

Хороскоп за 2011 г., Рак

През 2011 г. Раците може да имат страхотен късмет в намирането на партньор. В същото време могат да разчитат на помощ от различни хора в различни сфери на дейност. Отношенията с роднините и близките обаче ще бъдат обтегнати. През 2011 г. Раците трябва да отбягват случайните запознанства, особено през юни-юли.

Хороскоп за 2011 г., Лъв

Работоспособността на Лъвовете през 2011 г. може да се влоши поради прекомерно отпускане и мързел. Октомври може да изобилства със случайни запознанства, както и да дари Лъвовете с нови приятели. Родените в средата на август могат да очакват съдбоносни събития през втората половина от годината – най-вече във финансовата сфера. През този период не се препоръчва да дават пари назаем или пък да харчат големи суми.

Хороскоп за 2011 г., Дева

През 2011 г. Девите трябва да погледнат сериозно на имиджа си. Възможно е репутацията им да се срине, особено на онези, родени в началото на септември. Девите не бива да се доверяват твърде много на хората, нито пък да разчитат на тях – самостоятелният тежък труд при наличието на търпение може да даде доста добри резултати.

Хороскоп за 2011 г., Везни

През 2011 г. Везните ще трябва да разчитат на само на себе си, въпреки че обичат да прехвърлят част от бремето си върху другите. Проявата на лична инициатива и енергичност може да им донесе много успехи в много области. Втората половина на годината ще е чудесен период за пътувания.

Хороскоп за 2011 г., Скорпион

През 2011 г. Скорпионите ще са много работоспособни. Това е годината, в която могат да дадат всичко от себе си, за да постигнат успех. През идната година не се препоръчва да наблягат върху социалните дейности, тъй като ги очакват много ограничения и препятствия. Възможни са различни конфликти с обществени организации.

Хороскоп за 2011 г., Стрелец

През 2011 г. Стрелците ще изпитват силно желание за пътуване. Ще се активизират тайните и скрити аспекти от живота им, което може да ги направи видими за околните. Възможни са кризисни ситуации в обществения живот на Стрелците.

Хороскоп за 2011 г., Козирог

За Козирозите 2011 г. ще бъде достатъчно успешна в много отношения. Могат да бъдат въвлечени в рисковани мероприятия, които обаче ще им донесат благополучие във финансовата и професионалната сфера. Работоспособността им ще се подобри, а резултатите от работата им ще са впечатляващи.

Хороскоп за 2011 г., Водолей

През 2011 г. Водолеите ще си имат най-големи проблеми с различни кризисни ситуации, които могат и да зачестят. Избягвайте рискованите мероприятия, тъй като обстоятелствата ще ви изкушават да се въвлечете в тях. За Водолеите годината ще е свързана с душевен мир и опити да намерят себе си.

Хороскоп за 2011 г., Риби

През 2011 г. Рибите ще се активизират като участници в социални дейности. Връзките с приятели и познати ще им донесат успех в професионалната сфера. Възможни са пътувания в чужбина със семейството. Рибите, родени между 19.02 и 21.02 могат да очакват съдбоносни събития през идната година. Неочаквани поврати на съдбата могат да връхлетят и Рибите, родени между 7.03 и 10.03.