Веждите са много важна част от лицето ни. В зависимост от формата, дебелината и цвета им, те могат да ни придадат определено излъчване.

Разбира се, преди всичко трябва да се съобразим с формата на лицето си, с характерните си черти и не на последно място с цвета на формата на очите си. За целта много дами, особено от шоубизнеса, непременно използват помощта на професионалисти, за да оформят веждите си по подходящ начин. Някои са по-смели, други държат на идеално оформените вежди. Ние избрахме 10 известни дами, от които да почерпите вдъхновение и да откриете най-подходящата форма и дебелина за себе си.

1. Кара Делевин

Прословутите вежди на Кара не са по-малко известни от самата нея. Те са много характерна част от излъчването й. Тя превърна дебелите, разрошени вежди в мода. Ако търсите по-небрежна и дори агресивна визия, определено вдъхновението ви ще дойде от Кара.

2. Ким Кардашиян

Ким е пример за чудесно оформени вежди. Трябва да знаете, че не само прилежното оформяне, съобразено с лицето и чертите е важно. Гримьорът й Марио Дедиванович сподели още един хитър трик. Той използва техника, с която постига омбре ефект: оцветява краищата с по-тъмен нюанс, а в началото с по-светъл.

3. Меган Фокс

Без значение от дебелината, веждите на брюнетките са винаги по-ясно очертани и по-тъмни. Да вземем за пример Меган Фокс. Тя не винаги е с прекрасно оформени вежди, но определено знае как да компенсира това с правилните продукти. Винаги използва молив и пудра, с която да им придаде мекота.

4. Бионсе

Бионсе е от малкото знаменитости, които не си променят формата и дебелината на веждите. Те са много естествени, но в същото време винаги сресани и оформени.

5. Алисън Уилиямс

Веждите на Алисън са чудесно допълнение към приказните й сини очи. Те са достатъчно тъмни, за да подчертаят погледа й, а формата им е характерна и интересна.

6. Дита фон Тийз

Изкусителката Дита е известна с безупречната си ретро визия. Обърнали ли сте внимание на веждите й? Те са чудесно оформени, а с тази задача тя се справя съвсем сама.

7. Чарлийз Терон

Много блондинки правят грешката да изсветляват веждите си прекалено, но Чарлийз определено не е сред тях. Тя е пример за това, че светла коса - тъмни вежди може да бъде красива комбинация.

8. Ева Мендес

Естествени, дръзки, красиви и много изразителни. Добре оформени и не прекалено тънки. Веждите на Ева са много важен фактор, който допълва характерното й излъчване, което съвсем наскоро й осигури договор с Estee Lauder.

9. Лили Колинс

Достойна конкурентка на Кара Делевин. Лили Колинс също предпочита естествената им форма и дебелина.

10. Лана Дел Рей

Визията и музиката на Лана са винаги изчистени и красиви. Тя се придържа към ретро стила, което определено й отива, но що се отнася до веждите й те са модерната нотка. Дълги, тънки и изящни като самата нея.