Автор
Woman.bg

Звезди, които съжаляват за пластичните си операции

Днес ще ви разкажем малко повече за съдбите на три известни дами, които искрено съжаляват, че са се подложили на пластични интервенции.

Виктория Бекъм

Преди време настоящата модна икона Виктория Бекъм предпочиташе тоалетите с дълбоки деколтета. Тогава Спайската обожаваше обилно да демонстрира даденостите си, придобити на операционната маса.

Явно, решена кардинално да промени имиджа си, Вики предпочете да премахне имплантите си. На въпрос на журналист от Vogue, който се опита да научи къде са се изпарили гърдите на звездата, тя отсече "Изчезнаха!".

Ние пък сме сигурни, че ако г-жа Бекъм бе предпочела визията на силиконовата бомба, нямаше да стане модния гуру, който е в момента.

Донатела Версаче


Дизайнерката определено има от какво да е недоволна, що се отнася до пластичните операции, на които се е подложила. Операциите, които се е осмелила дизайнерката да си направи наистина са много, а в действителност тя признава, че е доволна само от една - тази на гърдите й. Именно поради това формата на носа, устните и скулите й непрекъснато търпи промени.

Хайди Монтаг

Риалити звездата Хайди Монтаг е лягала под ножа не веднъж и два пъти. Тя е известна основно с факта, че е първата жена осмелила се да се подложи на 10 операции едновременно. Хайди признава, че в момента не може да води нормален живот, като най-голямата пречка в ежедневието й се явяват огромните й гърди.