Хелън Мирън сподели свой кадър без грим, признавайки, че й е била нужна доста смелост да го направи, тъй като цял живот е страдала от несигурност в себе си.

Почитателите на актрисата бяха впечатлени от външния й вид и въпросите как тя успява да запази привлекателността си на 72 не закъсняха.

Четете още: Хелън Мирън топлес на 72!

View post on Instagram
 

Хелън от своя страна не се поколеба да разкрие тайната си и сподели, че донякъде дължи чудесния си външен вид на нова процедура, на която се е подложила. Става въпрос за микроблейдинг или иначе казано – нанасяне на перманентен грим в областта на веждите.

"Ще ви кажа какво направих наскоро, което обожавам – татуирах си веждите", споделя актрисата, като подчертава, че това е помогнало да натрупа увереност във външността си.

"Беше ми омръзнало от веждите ми, които едва се забелязваха, затова когато приятелка се подложи на процедурата, си помислих, че изглеждат великолепно. Направени са много леко и деликатно, но ми вдъхват сигурност, че когато стана сутрин и нямам грим, поне имам вежди. Разликата е огромна", споделя звездата.



Това не е първият сблъсък на Хелън с татуировките. Звездата има татус "Обичай ближния си", с който се сдобива след пиянска вечер в Минесота.

"Шест души си татуирахме едно и също. Това е нещо лудо, което силно те сближава с хората, с които го правиш. Този акт е моят малък бунт. Беше направен с чиста игла и много болеше. Никога не съм съжалявала за стореното. Интересното е, че тогава татуировки имаха само престъпниците и моряците, а днес е мания, излизаща от контрол", допълва великата актриса.