Създайте един съблазнителен грим в лилави нюанси.

Дамите, които са по смели и обичат да експериментират, могат да изберат комбинации от бледо лилаво и розово, лилаво и златно, лилаво и оранжево, виолетово, цвят лавандула или всеки друг нюанс, който ще допринесе за един по-красив грим.

Добавете малко блясък и магнетичност към външността си чрез използването на лилави тонове...

Лилавото е цвят най-вече на творческите натури. Той може да се съчетава по най-различни и универсални начини, чрез които ще постигнете стилен завършек на грима си.

Освен че ще постигнете един по-дълбок и драматичен облик, лилавият цвят е и много секси. Той е подходящ за използване както при ежедневния, така и при официално-вечерния грим.

:: Ежедневен грим ::

:: Вечерен грим ::

Не забравяйте и за устните в лилави нюанси. Виолетовото, особено в ярките нюанси, ще бъде най-използваният цвят през зимата и определено такова червило ще се открои в грима ви, за да оставите запомнящо се впечатление.

На мода са абсолютно всички тонове, дори и най-тъмните, въпреки че е добре да се съобразите с индивидуалните черти и тен на лицето си в избора на нюанс на червилото.

С лилаво червило очите изискват по-деликатен грим, за да се постигне балансирано комбиниране на цветове.

Създайте съблазнителен грим, състоящ се от лилави сенки за очи и контрастен цвят червило. Със сигурност подобен грим ще привлече погледите към вас и вашето красиво лице:

Четете още: Грим като на Майли Сайръс