2017-а е зад гърба ни, а новите тенденции в сферата на разкрасяването през 2018 г. вече са ясни.

Днес обръщаме поглед към новата мода в маникюра, която тя предлага. Тазгодишните тенденции умело съчетават в едно стилното излъчване и закачливата нотка.

Нека видим какво ще е модерно при декорацията на ноктите тази година:

Черен мат

Бляскавите нокти остават в миналото, за да отстъпят място на сцената на мат маникюра и то на този, решен в черен цвят. Ефектни, различни и с пленителен гръндж полъх, ноктите с подобна декорация няма да оставят ръцете ви незабелязани.

Добрата новина е, че ефектът се постига съвсем лесно и в домашни условия. Необходим ви е само топлак с матиращо действие.



Класическо червено

Този нюанс на червеното бе изпаднал в забвение за известно време и вниманието бе насочено към бордото, малиново червеното и кораловото, но тази година, характернияt за 90-те нюанс се завръща и то по-бляскав и секси от всякога.

Очертания тук, очертания там

Тази година заложете и на маникюр, открояващ се с очертаване на нокътната плочка. За да бъде ефектен крайният резултат, нека линията да е оцветена в тон, различен от основния цвят.

Акцент, но минималистичен

Забравете за пищно декорираните нотки през новата година. През 2018-а хит ще бъде маникюрът с деликатен акцент на безименния пръст. Точка или чертичка - хоризонтална или вертикална, това е новият тренд, който видяхме в ревютата на водещите дизайнери през последните месеци.

Nude отново на ход!

Nude маникюрът отново се задава на хоризонта, но този път актуален ще бъде този нюанс, който в най-пълна степен се доближава до цвета на кожата ви. Колкото повече се слива с тена ви, толкова по в крак с тенденциите ще бъдете.

Един по-различен френски

Класическият френски маникюр отстъпва пред този, който се характеризира с деликатна цветна линия. Тя е толкова тънка и фина, че разкрива естествената бяла линия в предната част на нокътната плочка.