Автор
Woman.bg

Роби Уилямс планира да си направи липосукция

Роби Уилямс има планове да си направи липосукция, когато навърши 40 години през 2014-а.

Певецът, който признава, че има имплантирана коса, планира да се подложи на редица процедури от пластичната хирургия, след като навърши 40 години на 13 февруари следващата година.

"Ще си направя всичко. Ще си направя лифтинг на лицето, брадичката, липосукция. Теорията за кризата на средната възраст ме е завладяла от известно време", казва звездата.

Роби се бори с килограмите в продължение на години, но изглежда е открил идеалното за себе си тегло и знае как да го поддържа.

Певецът смята, че раждането на 15-месечната му дъщеря Теодора е причината за решението му да води по-здравословен начин на живот.

"С идването на Теди, видях различната страна на света. Вече не пуша по три кутии цигари, лягам си рано", казва той.

Коментарите му относно пластичната хирургия идват скоро, след като той призна, че си е присадил коса, въпреки че не е имал нужда, пише БГНЕС.

"Живея в Лос Анджелис от много време. Казват "Ако седиш във фризьорския салон твърде дълго, ще се подстрижеш". Е, ако живееш в Лос Анджелис достатъчно дълго, ще си направиш някои операции. Присадих си коса, а дори не ми беше необходимо. Имах три месеца почивка и ми стана скучно", признава Роби Уилямс.

Четете още: Андреа е с нов силикон (Снимки)