Катя Райкова в екипа на Salvatore Ferragamo за Седмицата на модата в Милано

28 февруари 2017 | 12:43
видяна 5704
коментари 0

Топманикюристката Катя Райкова взе участие в седмицата на модата в Милано.

Нашето момиче, което наскоро се върна от международно състезание по нейл арт в САЩ, по време на което завоюва куп първи места, се оказа сред малцината бюти специалисти в света, които се грижиха за визията на моделите по време на най-значимото модно събитие в Европа. 6 дни, около 20 ревюта и десетки часове работа – така изглежда равносметката на Катя след финала на модната седмица.

„След участието ми на New York Fashion Week бях поласкана, че отново бях забелязана и поканена да се включа в екипа на най-добрите маникюристи, работещи за водещи дизайнери на европейската сцена на модата като Ferragamo, Ermano Servinio, Elisabetta Franchi и много други. Очаквам с нетърпение следващото издание на Milan Fashion Week през септември. Ужасно съм щастлива, че бях част от такова грандиозно събитие!“, сподели Катя Райкова при пристигането си у нас.Катя Райкова

Най-добрата БГ маникюристка подготвя нова пролетна колекция, която ще има специална тема и визия, вдъхновена от пищния шик и разточителната модна емоция на Милано.

Катя разкрива, че след подобно преживяване всеки творец се връща зареден с куп идеи, които тя съвсем скоро ще претвори в своите нейл арт произведения.

Вижте всички снимки в нашата : : ГАЛЕРИЯ : :Коментари

Добави Коментар

Най-четени