Изкуствените мигли са чудесен начин да постигнете един бляскав поглед с малко усилия.

Дългите и гъсти мигли са мечта за всяка жена. Те разкрасяват окото, придават съблазнителност на погледа и красив завършек на макияжа. Понякога просто ни се иска да се похвалим с разкошни мигли и тогава спиралата не помага... Изкуствените мигли в случая са отличен вариант!


Използвани от жените в цял свят и масово от звездите в Холивуд, те придават на погледа неустоима съблазнителност, пише belladonna-bg.com


Ще ви покажем как се постяват изкуствените мигли в няколко лесни стъпки.


Най-важното е изборът на изкуствени мигли. Те трябва да са качествени, а това дали ще се спрете на дълги и по-редички, гъсти и кокетно извити или на такива с декорации, зависи изцяло и вас. Другият важен момент е лепилото. Препоръчваме ви да изберете прозрачно лепило, тъй като излишъкът му може да бъде лесно отстранен без да остави видими следи:


След като отлепите внимателно мигличките от поставката им, съпоставете дължината им с тази на клепача си и ако се наложи, изрежете с малка ножичка излишната част от тях. Хванете с пръсти двете крайчета и леко огънете мигличката, за да може тя перфектно да залепне върху кожата ви. С помощта на клечка за зъби нанесете малка част от лепилото по цялата основа на миглите и оставете за 5-6 секунди то да поизсъхне:


Прищипете с пинсета ресничките и залепете средната им част върху клепача си, в самата основа на миглите ви - целта е да се захванат някъде, за да можете по-лесно да ги залепите после:


С два пръста притиснете крайчетата на мигличките и изчакайте малко, за да могат те по-добре да се прилепят върху клепача:


Ако сте изцапали кожата си с лепило, напоете връхчето на клечка за уши с бебешко олио и почистете излишъка:


Ако искате изкуствените мигли да бъдат незабележими, нанесете тънкa очна линия или мазни, тъмни сенки за очи, като старателно покриете лепилото и основата на миглите:


Нанесете един пласт спирала, за да могат изкуствените мигли да се слеят изцяло с вашите: