Автор
Woman.bg

Хитовете при нюансите за косата този сезон

Есента е тук и ни подканва да приветстваме така отлаганата промяна на визията. Смяната на един сезон с друг е идеалното време да се разделим с досегашния цвят на косата и да боядисаме гривата си в по-смели и модерни нюанси, които да превърнат предстоящите месеци в едно стилно и красиво приключение.

А кои са актуалните цветове при косите този студен сезон, може да видите в следващите редове:

1. И тази есен модерно ще е омбрето. Актуално обаче е не кое да е, а този вариант, който се отличава с тъмни тонове в корените и нежни карамелени краища.

Този вид прическа е идеална за дамите с кафяви очи и не много светъл цвят на кожата.



Като Ашли Греъм, например. Известният пищен модел се разходи преди броени дни по червения килим с карамелено омбре, доказвайки, че това ще е един от най-актуалните трендове този сезон.

2. Брондето е другият хит този сезон. Този тон представлява ефектна смесица между кестеняво и русо с меки медени нюанси, които обещават да превърнат своята притежателка в магнит за очите на околните.

Нищо не отива на есента така както тъмните и дръзки цветове в косите. Затова и ако искате да сте в крак с модата през предстоящите месеци, ви съветваме да заложите именно на такива нюанси.



3. Вариант е изящният цвят марсала, който е идеален избор не само за дрехите и за маникюра ви, но и за косата.

Ако имате много светла кожа, то се насочете към марсала с виолетови подтонове, ако имате по-топъл и тъмен нюанс в цвета на кожата, предпочетете марсала с щипка керемиден отенък.



4. Дамите с тъмен тен на кожата също така могат да заложат на тъмен кестен, черен шоколад и тъмен махагон, които ще подчертаят чертите на лицето и ще придадат индивидуалност на визията.

5. Жените с по-светли и бледи кожи, като звездата от "Игра на тронове" – Софи Търнър, могат да си позволят да посрещнат есента с друг есенен хит - червени нюанси в косата.