Автор
Woman.bg

Характерът на звездите според формата на маникюра

Дамският маникюр показва характера и темперамента на жената.

Психолозите са намерили зависимост не само между големината на нокътните плочки и естествената им форма - кръгли, издължени, правоъгълни и женския характер, но също така зависимост между начина на оформяне на маникюра и темперамента на дамата.

Какво разкриват ноктите за едни от най-популярните дами в световния шоубизнес?

Сравнетеформата на вашия маникюр с този на:

Риана

Певицата е известна с дългите си, винаги перфектно поддържани нокти. Риана никога не залага на нежен и деликатен маникюр, като за сметка на това обожава дълга ноктопластика, който често става акцент на цялостната ѝ визия.

Характерна форма на маникюра - много дълъг с правоъгълна форма

Според маникюра ѝ Риана може да бъде определена като мъжко момиче, което реагира изключително стабилно и в най-кризисните ситуации. Не обича да мисли за миналото, предпочитат да гледа в настощето и напред.

Ева Мендес

Актрисата винаги залага на изчистен и деликатен маникюр.

Характерна форма на маникюра - къс с квадратна форма

Жени, които избират такава визия за ноктите си са много емоционални. Мечтателки, които ненавиждат несправедливостта и подтисничеството. Страстни и пламенни, но когато най-малко очакваш, могат да бъдат по-нежни и кротки от зайче. Очаквай неочакваното.



Дженифър Лопес

Нежен маникюр с бадемовидна форма е запазена марка на Дженифър Лопес.

Характерна форма на маникюра - средно дълъг с овална форма

Според ноктите можем да определим певицата като дама с високо самочувствие, уверена в способностите си, но и чуствителна. Много често жените, които поддържат тази форма на ноктите си, работят или имат интерес в областа на музиката или изобразителното изкуство.



Фърги

Тя е една от малкото дами в шоу бизнеса, които от години поддържа маникюра си добре „подострен“. Ефектно, но не особено удобно решение за маникюр на една майка, но за фурия като Фърги това едва ли е проблем.

Характерна форма на маникюра - дълъг със заострен връх

Страстна, буйна, непокорна и различна – такава е тя според формата на маникюра си. Тя е от онези опърничеви жени, които не позволяват никой друг освен тях да дърпа юздите. Неуморими и взискателни.