Грешките при гримиране, които провалят снимките ни

09 март 2017 | 18:08
видяна 33654
коментари 3
снимки: freeallbeautytipsguide.blogspot.bg

Предстои ви да отидете на важно събитие или просто да излезете по женски, но планувате да си направите снимки, които да споделите в социалните мрежи или просто да си ги запазите за спомен, и се подготвяте развълнувано, като се гримирате час или дори повече. 

Често снимките, за които се подготвяме повече време без професионална помощ, не се получават, но така и не разбираме защо. Днес ще ви разкрием кои са най-често срещаните грешки, поради които не изглеждаме добре на фотоси. 1.Прекаляването с пудрата

Дори и на живо прекаленото количество пудра не изглежда никак добре, сякаш имате брашно по лицето си, особено на снимки. Препоръчително е да я нанасяте единствено върху челото, носа, брадичката и под очите. 

2.Недоброто очертаване на веждите

Тук границата е много тънка и рискувате да изглеждате комично, ако прекалите с очертаването на веждате. За целта е най-добре да не използвате черен молив, а по-светъл цвят, който няма да стои толкова агресивно и контрастно.3.Хайлайтърът

Хайлайтърът е чудесен за придаване на дискретен блясък, но може да се отрази неблагоприятно върху снимките ви, ако прекалите с него. Не бихте искали кожата ви да изглежда лъщяща на кадрите, нали? Съветваме ви да използвате кремообразен хайлайтър, който да нанасяте пестеливо върху скулите, над горната устна и под очите. Избягвайте да слагате хайлайтър на челото си.4.Ако не обръщате достатъчно внимание на миглите си

Пред камерата миглите ви имат нужда от подкрепа и е добре преди да си сложите спирала да използвате машинка за извиване. Ако не сте сложили достатъчно спирала, е много вероятно погледът ви да изглежда уморен. 

Коментари

3 Nikkie
  29 декември 2017 | 20:59 отговор
 

Доста лошо написана статия. Има много други неща, заради които може една жена да изглежда лошо на снимки - изтрито червило или много сухо червило, което прави устните напукани и грозни; лош контур/лошо смесен контур - все едно имаш кафява линия под скулите; малко руж/твърде много руж - в единия случай много бледо лице, в другия - неествествено червени бузи; твърде очертани в черно очи - прекаляване с черния молив, размазан черен молив; твърде много спирала на долните мигли и т.н.; червило по зъбите; не добре съчетани цветове, които не отиват на кожата и косата; и т.н. Тази статия е доста мързелива.

 
2
  19 октомври 2017 | 09:03 отговор
 

 
1 MollyK.
  11 март 2017 | 19:46 отговор
 

Кой,умник си слага хайлайтър под очите? Хор,имате сериозна нужда от нови автори. Напоследък статиите ви са пълна глупост.

 

Добави Коментар

Най-четени