Автор
Роси Кацарова

Ето кои цветове ще са актуални за косата тази пролет

Признаваме си, че това, което ни помага да преминем през ада на зимата, е мисълта за всички онези изящни цветове за косата, които ни очакват в началото на пролетта.

Всички до една в редакцията сме решени да посрещнем топлото време с изящна нова прическа.

Ако и вие искате да се отчетете с промяна във визията по случай пристигането на пролетта, ви предлагаме да видите тези седем цвята, които се очертават като най-актуалните за предстоящия сезон.

Пепеливо виолетово


Виолетовото е актуален цвят що се отнася до дрехите от няколко сезона насам, но от тази пролет той обещава да завладее не само гардероба ни, но и косите ни.

Виолетовото, което ще засияе по гривите ни тази пролет, обаче идва в пепелив нюанс, който съвместява в едно изящното излъчване и пленителната бунтарска пънк нотка.

View post on Instagram
 

Балеаж

Балеажът пак ще е на мода, но не какъв да е, а този състоящ се няколко светли кичура, обгръщащи лицето като рамка.

View post on Instagram
 

Ягодово русо

Този красив нюанс бе изпаднал в забвение за известен период от време, но тази пролет ще се завърне на сцената, за да придаде на визията ви ефектно излъчване.

Самият цвят представлява смесица между червено и русо и е идеален за дамите със светъл цвят на кожата.

Корени на показ

Платинено русото е хит този сезон отново, но то идва с добавка, а именно тъмни корени. Тази комбинация е не само ефектна и дръзка, но и ще повлияе добре на бюджета ви, тъй като ще ви позволи да посещавате фризьорския салон значително по-рядко.

View post on Instagram
 

Омбре

И тази пролет модерно ще е омбрето. Актуално обаче е не кое да е, а този вариант, който се отличава с тъмни тонове в корените и нежни карамелени краища. Този вид прическа е идеална за дамите с кафяви очи и не много светъл цвят на кожата.

Нищо не отива на топлите месеци, така както медените нюанси в косите.