Автор
Woman.bg

Децата модели, които изумиха света с красотата си

Безспорно, всяко дете е красиво по свой собствен, очарователен и непринуден начин. Няма дете, което да е по-красиво от друго. Тези малки дами обаче имат късмета да се родят в семейството на амбициозни майки, които повече от всичко искат да покажат на света хубостта и обаянието на своето дете. Е, ние ще си припомним кои са малките ослепителни чаровници, които действително смаяха света с приказната си и невинна красота.

Анна Князева, 6 г.

View post on Instagram
 


Само преди броени дни редица световни медии обявиха, че най-красивото момиче на света е 6-годишната Анастасия Князева от Русия. Малката красавица става популярна благодарение на мощното влияние на интернет и приказно красивите си сини очи. Виновник за това е нейната майка, която създава профил на дъщеря си в Инстаграм. В него към момента Анастасия се радва на над 900 хил. Последователи. 6-годишното момиченце вече има зад гърба си фотосесии и участия в реклами за големи модни брандове.

Тила Блондо, 16 г.

View post on Instagram
 

Френскака манекенка Тила Блондо започва кариерата си на модел едва на 4-годишна възраст. Красавицата с типична хренска хубост е рожба на любовта между футболист и актриса. Днес тя се смята за най-скъпият модел сред връстниците си.

Анна Павага, 7 г.

View post on Instagram
 


Анна е от Санкт Петербург, занимава се с балет и голямата й мечта е един ден да стане професионална балерина.

Лорън Лунде, 9 г.

View post on Instagram
 


Това малко бижу е от Южна Корея. Тя е рожба от смесения брак между майка корейка и баща канадец. Тя е и поредното живо потвърждение на факта, че хората от смесени бракове биват възнаградени с необичайна и впечатляваща красота. Детето снима за такива марки като Aura Kids, MiniZaru и MiniMi.

Хейли Васкез, 8 г.

View post on Instagram
 


Хейли е американка, чиято голяма мечта е един ден да стане дизайнер. Нейният идол е Карл Лагерфелд. Красивата Хейли е тръгнала в посока към мечтата си, като вече е постъпила в училище за дизайнери.

Уилям Франклин Милър, 12 г.

View post on Instagram
 


Уилям е от Австралия, а славата си дължи на една случайна снимка, споделена на профила му в Twitter. Само за няколко часа тя набира няколко хиляди лайкове. Към момента Уилям взима участия в реклами и усилено се явява на кастинги за филмови роли. Неговата мечта е да стане актьор.

Джордън Рейнъл, 7 г.

View post on Instagram
 


Джордън е от САЩ и вече може да се похвали като рекламно лице на редица известни американски водни марки като Simplicity Patterns, The Children’s Place и Kidpik.

Лейния Грейс, 13 г.

View post on Instagram
 


Лейния е от САЩ и прави първите си стъпки в света на модата едва на крехката 3-годишна възраст. Интересен е произходът на малката красавица. Тя може да се похвали с испански, американски и филипински корени.

Анастасия Авербък, 8 г.

View post on Instagram
 

Анастасия е от Израел, а родината й я е обявила за "най-красивото момиче в Израел.

Меган и Морган, 6 г.

View post on Instagram
 

Тези две прелестни усмихнати създания са родени в САЩ и са близначки. Цветът на очите им ги прави уникални, а в социалните мрежи много хора намират прилика между момичетата и певицата Риана.

Талия Бърк

View post on Instagram
 

Световните медии оприличават красотата на това момиче с тази на френския модел Тилан Блондо. Талия обаче е американка и вече си сътрудничи с такива гиганти от модния свят като Ралф Лорън и Оскар де ла Рента.