Любимата на нашия Гришо – екзотичната красавица и певица Никол Шерцингер, издаде пред медиите някои от своите малки и съкровени тайни, които й помагат в грижите за ослепителната й визия и форма.

1. Кокосово масло

Един от продуктите, без който Шерцингер не може, е кокосовото масло. Никол е категорична, че суровият продукт е чудесен както за кожата на лицето и цялото тяло, така и за косата, поради изключително мощните му хидратиращи и антибактериялни качества. Едно от приложенията, които Никол е намерила на този естествен продукт, дори заменя нуждата й от дезодорант. Това се дължи освен на приятния му аромат, така и на свойството му да поддържа кожата суха и свежа дълго време.

2. Перфектен маникюр

Не един път Шерцингер е демонстрирала своя пиетет към красивия маникюр. Според нея грижата за ноктите е показател за самоуважението на една жена към самата себе си: "Ноктите са едни от най-красивите детайли от женските ръце. Връхчетата на пръстите ми трябва да излъчват магнетизъм и сексапил, за да се чувствам във вихъра си. Когато говоря, непрекъснато използвам ръцете си, а щом ноктите ми изглеждат добре, самочувствието ми е на макс", споделя тя в едно от интервютата си за лайфстайл изданията.


3. Ярко червило

Цветът червило, на който Шерцингер залага най-често, е яркочервеният. Сред любимите й марки са тези на Шанел и Диор. Към червилото обаче тя винаги добавя и малко блясък, гарантиращ повече обем и сияние на устните й.

4. Слънцезащитен крем

Независимо от климатичните условия навън и от сезона, Никол Шерцингер не излиза от дома си, без да е нанесла върху лицето си фин слой слънцезащитен крем. Важно условие за нея е сред съставките му да присъства веществото лутеин. То най-ефикасно защитава кожата от облъчването, идващо от вредните UV-лъчи, уверява красавицата.


5. Фитнес и много плодове

За перфекната си фигура Никол Шерцингер тренира усилено всеки ден. Вокалистката на Pussycat Dolls не е особен привърженик на диетите, но за сметка на това е редовен посетител на фитнес залата. Сред любимите плодове на певицата, които удовлетворяват страстта й към сладкота, са нарът, динята и глейпфрутът.

6. Риба и много вода

Никол Шерцитгер се старае да консумира нисковъглехидратни храни и се стреми да приема достатъчно протеини от месо и риба. За да прочиства организма си от токсините и да го предпазва от дехидратация, пие по много вода по всяко време на деня.

7. Без грим преди сън

Никол е и твърд защитник на отстраняването на грима вечер преди сън. Сутрин тя почиства и хидратира кожата си, а вечер, използва почистваща пяна, за да премахне всички следи от грим по лицето си. След това Шерцингер винаги нанася фин слой подхранващ нощен крем.



Четете още: Защо се разделиха Гришо и Никол?