Много от вас сигурно мислят, че Виктория Бекъм не използва много грим и залага изцяло на естествената си красота, но това е само заблуда.

Вчера звездата от Spice Girls сподели с феновете си клипче, на което тя полага обичайните сутрешни грижи за лицето си и се гримира в рамките на точно 5 минути. Всъщност Виктория изполва случая и за да обяви новата си линия гримове, която ще бъде съвместна с Estee Lauder.

Някои от почитателите на г-жа Бекъм обаче се съмняват, че тя е в напълно естествения си вид, когато започва видеото. "Върху лицето й има много грим, още преди да е започнало видеото“ пишат като коментар под клипчето някои. Видеото е публикувано на страницата на списание Vogue и носи заглавието "Гримът на Виктория Бекъм за 5 минути“. Всъщност под него имаше много коментари, които гласяха, че гримът й съвсем не е сложен за 5 минути и че тя се е гримирала предварително. 42-годишната красавица изпробваше новата си колекция гримове, която е плод на съвместния й труд с Estee Lauder.

Ето какво сподели самата тя: "Исках да направя нещо качествено, без да правя компромиси. Създавах продукти, които самата аз искам да използвам и от които имам нужда. Съвместната ми работа с Estee Lauder беше безкрайно вдъхновяваща и просветляваща. Беше истинско удоволствие да творим заедно и се получи перфектната комбинация между моите виждания и техния опит. Винаги съм уважавала самата Estee Lauder, както и компанията й. Мисля, че тя беше една изключително силна и достойна дама. Щастлива съм, че имах честта да работя с екипа на Estee Lauder.”

Виктория Бекъм винаги е имала специално отношение към гримовете и разкрасителните хитринки. Миналият февруари тя пусна своя линия лакове за нокти, заедно с марката Nail Inc.

“Имам много ясна визия за това какво трябва да се получи и не отстъпвам от мнението си, така че когато дойде правилният момент, с удоволствие ще създавам още разкрасителни продукти.“ споделя още Виктория.

Новата й колекция гримове е основана върху различните визии, на които залага красавицата. Тя не веднъж е казвала, че визията й зависи от мястото, на което се намира в даден момент.

"Аз съм като хамелеон. Обличам се и се гримирам по различен начин, когато съм на различни места.“

Съвместната колекция на Виктория Бекъм с Estee Lauder предстои да излезе през септември и ще се продава само в няколко магазина в света като Neiman Marcus и Saks Fifth Avenue and Nordstrom.