Изящният поглед несъмнено приковава вниманието, a oсновна роля за това играят красивите и дълги мигли. Ето каква е новата мания на жените - 3D миглите.

МЕТОДЪТ 3D

Дамите буквално са луднали по дългите и обемни мигли, за да имат шеметен поглед. Много от българките вече знаят за метода 3D, технологията е следната – към всяка една естествена мигла се залепят по три изкуствени косъмчета. От фини косъмчета се прави снопче и едно такова се прилепя към всяка една естествена мигла. На всяко око могат да се поставят от 200 до 900 косъмчета.

Поставянето на такива мигли се прави от специалист в салон, а цената на първата процедура е между 120 и 150 лв.

НЕУДОБСТВАТА

Такъв изящен поглед има и своята цена. Този тип мигли изискват постоянна грижа. Трябва да правите поддръжка на всеки 3 седмици и да имате нервите и търпението, защото всяка процедура при поставяне на 3D мигли е с продължителност около 2 часа.

И не забравяйте – всяко ,,чуждо‘‘ тяло може да създаде неудобства. Както лещите причиняват дискомфорт, когато влезе мигла или капки вода в окото, така и допълнително поставените мигли е възможно да не са ви много удобни като усещане или да ви натежат поне в началото. Освен това е хубаво да избягвате да спите с лице към възглавницата, както и да се пазите при къпане – не е добър вариант водната струя да е насочена към лицето ви. Всеки сам преценява колко може да понесе в името на красотата...