Автор
Роси Кацарова

Nike+ run club София с много изненади за рождения си ден!

Неделята е за излежаване по пижама пред телевизора до късните следобедни часове и похапване на греховни сладки вкусотии, но не и когато е лятна жега и когато Nike+ run club София празнуват рожден ден.

Затова и в неделя, напук на недоспиването, с Цвети под ръка и въоръжена с любимите Nike Epic React, се отправих към Южния парк. Уверих се, че съм взела правилното решение не само заради прилива на енергия, който усетих, след като побягах в парка, но и заради ентусиазма, с който ме заредиха усмивките на присъстващите.

И тъй като от Nike+ run club София искат усмивките да не слизат от лицата ни, те се бягаха погрижили на събитието да има много изненади. Затова в неделя сутрин дошлите да празнуват 4 години Nike+ run club София имаха възможност не само да бягат в парка, но и да се насладят на разгрявка и тренировка, водена от чаровната Алиса Белоусова.

Красавицата, унищожител на всички мазнини, както закачливо бе представена, проведе не само интензивна тренировъчна сесия, която остави двете ни с Цвети без дъх, но и изтегли печелившите от томболата.

Да, рожденикът бе решил да не спази традицията и той да е този, който да раздава подаръци. В резултат на това двама щастливци си тръгнаха със специални шишета от Nike, а една млада дама - с най-новите маратонки за бягане Pegasus 35, който съчетават в едно технология, комфорт и визия, за да превърнат бягането в едно наистина запомнящо се изживяване.

Всички, дошли да отпразнуват рождения ден, получиха и подарък от Rexona.

И за финал ще ви поканя да се срещнем идната събота в Южния парк. А вие няма как да ми откажете, тъй като бягането в парка никога не е било така приято и тонизиращо, както сега с Nike+ run club София, където имате възможност да спортувате, докато се забавлявате в компанията на мили и усмихнати хора. За целта трябва да дойдете, заредени с широка усмивка и подготвени с удобен екип и маратонки, да попълните регистрационна карта, която ще ви предостави възможност да спечелите различни отстъпки и награди, и да направите първата стъпка към изграждането на тялото на мечтите си.