Автор
Цвета Герчева

Nike и Get Fit With Us: Твоята формула за тонус и здраве тази пролет!

„Обичам да бягам“ – това ще бъде мотото на пролетта в Woman.bg!

Бягането е спорт, който по начало е заложен в нашето ДНК, а откриеш ли го веднъж, се превръща в истинска мания. Вдъхновени от идващата пролет и от желанието ни да ви мотивираме да откриете, а може би да преоткриете себе си чрез бягането, попитахме няколко успели дами какво ги мотивира да бъдат постоянни, ето какво ни отговориха те:

- "Бягането ме кара да се чувствам жива", Петя, журналист.

- "Бягането ми помага да укротя ума си и да си позволя да разбера себе си по-добре", Мария, психолог.

-"Бягам сред природата, за да възстановя връзката си с нея след дългите дни прекарани в офиса", Юлия, офис мениджър.

-"Бягането за мен е най-достъпният и приятен начин да се поддържам във форма, а след тренировка успявам да реша проблеми, над които съм си блъскала главата цял ден.", Мира, ПР-мениджър.

След тези мотивиращи думи ви предизвикваме заедно да си обещаем да се подготвим по най-достъпния и приятен начин за идното лято, като направим бягането неизменна част от ежедневието си. В това чудесно предизвикателство ще си партнираме с любимата ни спортна марка Nike, а днес слагаме началото на съвместния ни блог Get Fit With Us. В него ще се включат две чаровни дами от нашия екип, които ще ви покажат от първо лице как поддържат тялото си в добра кондиция, те ще ви запознаят с най-красивите маршрути за бягане, ще ви дадат ценни съвети за тайните на перфектния джогинг и не на последно място ще споделят с вас как да бягате без да си причинявате травми.

Решихме, че перфектният тандем за проекта са Роси Кацарова и Цвета Герчева – двете са коренно различни една от друга и съвместно ще ви докажат, че време за бягане може да намери всеки, стига да открие вдъхновение и мотивация. Роси е момиче, което знае какво иска и как да го постигне, тя винаги намира време за спорт, заклет фен на здравословното хранене и абсолютно безпроблемно е в топ форма. Цвети пък е вечно закъсняваща, забързана, във вихъра на срещи и задачи, животът й е низ от забавни моменти и непредвидени ситуации, но от известно време си е обещала, че в този специфичен хаос, константата ще бъде времето, което ще отделя за бягане. Третият неизменен участник в Get Fit With Us ще бъде и последния революционен модел Nike Epic React, който ще бъде допълнителна мотивация за постоянство и успех. Какво го отличава от останалите спортни обувки на пазара ли? Подметката на Nike Epic React е направена по революционна технология, след стотици изследвания в лабораториите на бранда. Резултатът е обувка за бягане, която притежава невъзможната досега комбинация от мекота и стабилност при стъпването и възвръщане на енергията при оттласкването на крака от земята.

И за да ви покажат наистина колко амбицирани са Роси и Цвети ще сменят офис облеклото с удобна спортна екипировка и ще ви разкажат от първо лице за участието си в предизвикателството Nike+ Run Club Sofia. Инициативата представлява серия от любителски бягания без състезателен характер, а най-забавното е, че всяка седмица локацията се сменя, така че винаги има място за изненади. Събитията се организират съвместно с най-добрите български треньори, с които всеки може да обсъди подходящи тренировъчни системи и идеи за здравословно хранене. От опит сме се убедили, че хората които обичат да бягат носят навсякъде със себе си приятелския дух, с който зареждат и всички останали, така че в рамките на Nike+ Run Club Sofia можете да откриете и страхотна среда, която със сигурност ще ви запознае с характери, които иначе няма къде да срещнете. Безотказната симбиоза от тонус, здраве, релакс за ума и нови приятелства звучи примамливо, нали? Така че вече сме убедени, че в някой от следващите уикенди ще опитате от удоволствието Nike+ Run Club Sofia. Не забравяйте да си инсталирате и приложението на Nike, което има различни тренировъчни режими, възможност за определяне на собствени маршрути за бягане, лесни и забавни начини за споделяне на удоволствието и постигнатите цели с приятели и познати и най-различни начини за окуражаване и демонстриране на личните успехи и постижения.

Това не е всичко, разбира се! В рамките на блога ни Get Fit With Us ще ви срещнем с популярни спортисти и звезди, които споделят нашата любов към бягането. Ще ги попитаме каква е тяхната рецепта за щастие и здраве. Имената им засега ще запазим в тайна, но можете да бъдете сигурни, че ще получите ценни съвети от тях. Погъделичкахме любопитството ви, нали?