Автор
Woman.bg

Тя отслабна само чрез отказ от вредните навици!

Мнозина не са удовлетворени от визията си, но не намират сили за промяна, защото смятат, че резултатите ще са налице, само ако се подложат на крайни лишения.

Доказателството, че това далеч не е така, е едно 20-годишно момиче, което не се представя с истинското си име, а използва псевдонима Melephants. Младото момиче коренно променя външния си вид, без да се подлага на изтощителни диети или непосилни физически натоварвания. Тя просто се отказва от вредните си навици.

Девойката тежала 65 килограма при ръст само 150 см. В един момент обаче тя решава, че е време да се лиши от излишните килограми, които не само са влияели зле на самочувствието и социалния ѝ живот, но са започнали да се отразяват и на здравето ѝ.

Melephants променила първоначално хранителните си навици. Тя не се подлагала на строги диети, ами просто се отказала от заведенията за бързо хранене и започнала да консумира главно блюда, богати на протеин, като риба, бяло месо и телешко, които гарнира със зеленчуци.

Постепенно намалила и приема на въглехидрати. Наглед малките, но всъщност оказали се ефикасни, промени не спират дотук. Девойката спира да използва градския транспорт и започва да върви пеша, а ако ѝ се дояде нещо сладко не похапва шоколадов десерт, а плод. Това в комбинация с тренировки, представляващи смесица от високоинтервални сесии и упражнения с тежести, коренно променя фигурата ѝ.