Момичета, крайно време е да започнем с тренировките, ако искаме и това лято да носим гордо банския си. Знаем, че упражненията са изтощителни и невинаги много забавни, затова ви предлагаме един прекрасен начин да ги разнообразите. Ще ви представим няколко упражнения, за които ще ви е нужен партньор. Можете да ги правите както с най-добрата си приятелка, така и с половинката си. Гарантираме ви, че ще се забавлявате и ще постигнете желания ефект.

Лицеви опори

Застанете един и срещу друг на ръце и пръсти с лице към пода. Ръцете трябва да бъдат на ширината на раменете, а краката опънати и събрени един до друг. Започнете да правите лицевите опори, като в края на всяка „чуквате пет“ на партньора си с едната ръка. Направете го първо с лявата, а след това и с дясната ръка. Редувайте ги и така 10 пъти.

Вдигане на краката във въздуха

Легнете по гръб, като краката ви трябва да са изпънат и плътно долепени един до друг. Партньорът ви трябва да застане зад главата ви, а вие да го използвате като опора, хващайки се за глезените му. Започнете да повдигате краката си във въздуха максимално нагоре. При крайната точка партньорът ви трябва да хване краката ви. Старайте се да отлепите долната част на гърба си от пода. След това бавно върнете краката в изходна позиция. Повторете упражнението 15 пъти.

Клекове с подскоци

Вие и партньорът ви трябва да застанете изправени един срещу друг. Краката ви трябва да са на ширината на раменете ви, а ръцете ви – свободно пуснати по тялото. Започнете да правите клекове, като навеждате гърбо леко напред. След като клекнете, се изстреляйте нагоре и подскочете възможно най-високо като в същото време вдигате ръцете си над главата. В най-високата точка ударете длани с партньора си. Повторете упражнението 15 пъти.

Подаване на гира

Застанете с партньора си изправени гръб в гръб. Гърбът ви трябва да е добре изправен, а краката ви да са на ширината на раменете. Един от вас държи гира с две ръце и завърта горната част на тялото си, за да я подаде на другия. Другият я хваща и се завърта на другата страна, за да му я върне. Повторете упражнението 15 пъти.

Мост

Легнете по гръб един срещу друг. Вдигнете краката си във въздуха и свийте коленете. Допрете стъпала си до тези на партньора и започнете да повдигате таза си. След това се върнете в изходна позиция. Повторете 15 пъти.

Четете още: Най-ефикасната 3-дневна диета - пробвайте я!